Ta' på ferie i fantastiske Kroatien

Ta' på ferie i fantastiske Kroatien

Nyhed

Kroatien er en formidabel rejsedestination med uendelige aktivitetsmuligheder. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de spændende rejser vi har til destinationen i 2018!

Familievenligt cykelkrydstogt og øhop i Kroatien

Tag på cykelkrydstogt med Ruby Rejser og oplev det eksotiske Europa med båd og cykel i det Dalmatiske øhav. I sejler i det turkisblå vand rundt mellem øerne og cykler på forskellige øer. For at imødekomme den store efterspørgsel vi oplevede sidste år, har vi i sommerferien hele 5 grupperejser med dansk rejseleder. Læs mere om vores mange cykelkrydstogter i Kroatien her. 

Dalmatien Adventure

Tag med på en aktivitetsfyldt ferie i det dalmatiske bagland. Midt i enestående omgivelser med Cetinafloden som omdrejningspunkt kommer du i nærkontakt med elementerne gennem en række udfordrende og spændende aktiviteter såsom trekking, rafting, kanotur og mountainbiking. Samtidig er der rig lejlighed til at slappe af og nyde Kroatiens naturlige og kulturelle seværdigheder. Læs mere om adventureturen her.

Havkajak i Kroatien

Tag med på vores guidede kajaktur mellem øer og klippeskær ved den dalmatiske kyst. Her er der mulighed for masser af store kajakoplevelser i betagende middelhavsnatur, et fantastisk klima og hyggelige små ø-samfund. Læs mere om vores helt nye kajakrejse her.

Vandreferie til bjørnens rige

Denne gruppevandretur går til Nationalpark RISNJAK i Kroatien. Turen byder på en uge i flora og fauna, som ikke findes magen til i Europa. Vi skal vandre i bjørnenes rige med store muligheder for at opleve brunbjørne i sit rette element.  Vores danske turleder har selv besøgt området flere gange og vil sammen med lokale guider byde velkommen til en unik oplevelse. Læs meget mere om det vilde vandreeventyr her.

Bliv din egen kaptajn!

Flodbådssejlads kræver ingen sejlerfaring! Du får et kort kursus, når du ankommer - så er det dig, der styrer resten af din ferie.

Hos Ruby Rejser har vi også flodbådsferier, der er en helt anderledes ferieform. På en flodbådsferie oplever du naturen og ser områder på en hel ny måde. Oplev det hele fra vandet, imens du glider igennem smukke landskaber og byer på dit helt eget flydende hotel. Bådferie er rigtig godt til sightseeing, og giver muligheder og selvbestemmelse, som du umuligt kan få på andre måder. Det er muligt enten at gøre holdt flere steder eller gøre holdt nogle dage et sted, hvis du har forelsket dig i et område. Det er op til dig som skipper på din flodbåd.

Seatravel en del af Ruby Rejser

Seatravel - som er en del af Ruby Rejser - tilbyder et hav af sejl- og flodbådsmuligheder i Kroatien. 
Du kan eksempelvis tage styrringen på din helt egen sejlbådsferie langs den Kroatiske kyst.

Hos Seatravel kan du også tage på din helt egen flodbådsferie. Denne ferieform er ekstermt populær, hvilket ses tydeligt i de tilbagevendende kunder.