Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Bustur til Norge

Tag bussen til Norge på skiferie

Skal du på skiferie i de norske fjelde, men gider du ikke selv køre bilen, så skulle du tage at kigge på en busrejse til Norge. Du slipper for selv at sidde bag rattet, mens du nyder en behagelig bustur frem til din skiferie.

Bustur til udvalgte skidestinationer i Norge

Når du vælger en bustur til Norge som din transportform frem til skipisternes hvide omgivelser, vælger du også en behagelig rejse, hvor ingen i selskabet skal tænke på at køre bilen. Hos Ruby Rejser tilbyder vi bustransport gennem Gudbrandsdalen nord for Lillehammer til lækre skiferiedestinationer som Hafjell, Fefor og Mysuseter.

Vores busture til skiferie i Norge går op gennem Sverige, og vi har opsamling flere steder i landet fra Aarhus og til Helsingør.

Hvis du køber plads på en af vores fællesrejser, indledes din skiferie i Norge også med en bustur. På vores fællesrejser kan du tage med til fx Kvitfjell, Høvringen og Venabu.

 

 

3 gode grunde til at vælge en bustur til din skiferie i Norge

  1. Du slipper for selv at skulle side bag rattet og kan i stedet nyde en hyggelig tur op gennem de flotte norske landskaber.

  2. Med op til 13 opsamlingssteder i større danske byer skal du ikke transportere dig langt for at komme med.

  3. Du kan vælge mellem mange forskellige skidestinationer i Norge, hvor du både finder lækre alpine pister og gudesmukke langrendsruter.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Fefor, Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Mysuseter, Høvringen & Jotunheimen

Tag bussen tur/retur til Norge. På denne busrejse er det muligt at komme tur/retur til følgende destinationer: Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Fefor, Mysuseter, Høvringen og Jotunheimen.


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus
  • 7 nætter
Forespørg
 

Generelt om busserne

Ruby Rejser samarbejder med busselskabet Vikingbus. Det er topmoderne busser med rutinerede chauffører.
Vi benytter super komfortable 4-stjernede hvilebusser, der har minimum 74 cm mellem sæderne. I alle busserne er separate fodstøtter og klapborde standard. Til natten kan sæderne lænes tilbage i 45 graders hældning. Vi opfordrer til, at der medbringes tæppe og evt. en lille pude til natten. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen.
Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Alle vore busser er røgfrie - også for chaufførerne. Endvidere er busserne på vores programture video- og musikfrie, så du i fred kan nyde en bog eller lytte til din egen medbragte musik.

Alle rejsende kan sidde fastspændt i hofteseler under kørslen. Små børn må medbringe autostol, der kan fastspændes i 3-pkt sele for at kunne være sikkert fastspændt - dette skal Ruby Rejser dog vide på forhånd (senest 14 dage før afrejse). Babyer 0-1 år får automatisk et sæde med 3-pkt sele og skal medbringe autostol. Alle busser har miljøvenlige toiletter (som er sårbare i stærk frost).

Sidder du på de forreste sæder, kan der være lidt støj fra chaufførerne - de er på arbejde og skal for vores sikkerhed ind i mellem have kontakt med omverdenen og have information om føre og klima. De forreste sæder og sæder foran nedgange har ikke fodstøtter; men så til gengæld god luft fremad. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv.

Personlig bagage

Din almindelige, personlige bagage kan medbringes på alle vore busrejser. Hvert stk. bagage må kun veje 15 kg. Vi henstiller til, at hver enkelt gæst maksimalt medbringer 20 kg bagage - meget gerne mindre. Pak hellere flere mindre enheder end én stor af hensyn til chaufførernes arbejdsmiljø. Man kan frit medbringe 1 sæt skiudstyr (ski, støvler og stave) pr. person.

Når du kører med Ruby Rejsers busser til og fra Norge, er du undervejs selv ansvarlig for din medbragte bagage ved omlæsning, påstigning og afstigning af gæster. Se ligeledes Ruby Rejsers rejsebetingelser, pkt. 3.2.

Busrejser - Norge

På hovedstrækningerne benyttes 4-stjernede hvilebusser. Til opsamling/aflæsning i Danmark og Norge kan der benyttes andre bustyper. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv. Bemærk at på Ruby Rejsers Fællesrejseture til Norge er inkluderet morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

Busopsamling - Norge

 
Køreplaner, buskørsel til Norge om vinteren
På og Afstigningssteder:
Århus  - Fyn - Sjælland Udrejse  Hjemrejse 
Aarhus, P-plads v. Musikhuset 15:30 12:00
Skanderborg Banegård 15:50 11:30
Vejle v. Papuga Bus, Lundahl Nielsens Vej (Mulighed for langtidsparkering) 16:30 11:00
Fredericia Banegård/ p-plads Chr. Winthers Vej 16:50 10:30
Odense, Parkering Odense Syd, Park & Ride v.afk. 50 17:35 10:00
Nyborg Station/afk. 45 18:15 09:30
Slagelse, Dansk Transportcenter, afk. 39 18:45 09:00
Roskilde st./Ny Østergade 19:40 07:40
København, Herlev Station 20:30 07:00
Helsingør,Helsingør ForSea Færger Færgevej 9 21:15
06:15
Norge (Gudbrandsdal-ruten)
Hafjell, Aasletten 1) 06:30 20:30
Kvitfjell 1) 06:45 20:15
Venabu / Ringebu 07:30 19:30
Vinstra Circle K v. E6 08:00 19:00
Morgenmad/aftensmad i Otta 1(ank./afr.) 08:30 / 09.30 17:30 / 18:30
Mysuseter Fjellstue/Rondane Høifjellshotell 10:00 17:00
Høvringen 10:30 16:00
Bessheim Fjellstue/Gjendesheim 11:00 15:30

 

1) Tidspunkter efter morgenmad og aftensmad. Nøjagtigt tidspunkt oplyses under opholdet.

Sædenummerering

Du kan her se en oversigt over sædenummerering for vores 4-stjernede hvilebusser:

Alm. Vikingbus højdækker med 52 eller 54 pladser

Vikingbus dobbeltdækker med 76 pladser

Du kan bruge oversigten til at finde din tildelte plads. Dit tildelte sædenummer og busnummer fremgår af din rejseinformation, som fremsendes ca. 1 uge før afrejse. Der er ikke sædenummerering på lokalbusser.

Glemte sager

Har du glemt bagage eller ejendele i bussen, bedes du venligst tage direkte kontakt til det busselskab, du har kørt med. Angiv hvilken ejendel du har mistet samt gerne busnummer, sædenummer og kontaktinformation med telefonnummer. Busselskaberne kan kontaktes via nedenstående links.

- Vikingbus: Kontakt her

Henvendelser med glemte sager vil blive besvaret hurtigste muligt og senest 2 hverdage efter den er modtaget.

Bus-sæde 

Optimerede sikkerhedsforanstaltninger på fællesrejser i Norge

Efter COVID-19 situationens udvikling har vi hos Ruby Rejser yderligere optimeret vores sikkerheds- og sundhedstiltagene på alle vores fællesrejser, hvor gæsterne lever tæt sammen og hjælpes ad med hverdagens gøremål såsom madlavning og rengøring. Alle tiltag og restriktioner sker efter anbefalinger fra de danske myndigheder, og vi følger nøje med i udviklingen og justerer vores foranstaltninger derefter. Af nye foranstaltninger er bl.a. ændringer af transporten samt optimerede hygiejneforhold:

Vi sørger for, at bustransporten til Norge bliver kørt efter de forhold, der påkræves på afrejsetidspunktet.

Bussen vil muligvis have en sædefordeling.

Derudover vil vi naturligvis have endnu mere fokus på rengøring og hygiejne på vores fællesrejsehoteller end vanligt. Her vil vi igen forholde os til udviklingen af COVID-19 og restriktioner som evt. vil være gældende på det tidspunkt, vores gæster skal afsted.

Vi passer godt på jer, og I kan trygt bestille vores populære fællesskirejser til Norge til kommende vinter.

 

Ofte stillede spørgsmål