VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Bustur til Norge

Tag bussen til Norge på skiferie

Skal du på skiferie i de norske fjelde, men gider du ikke selv køre bilen, så skulle du tage at kigge på en busrejse til Norge. Du slipper for selv at sidde bag rattet, mens du nyder en behagelig bustur frem til din skiferie.

Bustur til udvalgte skidestinationer i Norge

Når du vælger en bustur til Norge som din transportform frem til skipisternes hvide omgivelser, vælger du også en behagelig rejse, hvor ingen i selskabet skal tænke på at køre bilen. Hos Ruby Rejser tilbyder vi bustransport gennem Gudbrandsdalen nord for Lillehammer til lækre skiferiedestinationer som Hafjell, Fefor og Mysuseter.

Vores busture til skiferie i Norge går op gennem Sverige, og vi har opsamling flere steder i landet fra Aalborg og til Helsingør. Læs mere om, hvor du kan blive samlet op på vores oversigt over bustransport til Norge.

Hvis du køber plads på en af vores fællesrejser, indledes din skiferie i Norge også med en bustur. På vores fællesrejser kan du tage med til fx Kvitfjell, Høvringen og Venabu.

3 gode grunde til at vælge en bustur til din skiferie i Norge

  1. Du slipper for selv at skulle side bag rattet og kan i stedet nyde en hyggelig tur op gennem de flotte norske landskaber.

  2. Med op til 13 opsamlingssteder i større danske byer skal du ikke transportere dig langt for at komme med.

  3. Du kan vælge mellem mange forskellige skidestinationer i Norge, hvor du både finder lækre alpine pister og gudesmukke langrendsruter.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Mysuseter, Høvringen & Jotunheimen

Tag bussen tur/retur til Norge. På denne busrejse er det muligt at komme tur/retur til følgende destinationer: Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Fefor, Mysuseter, Høvringen og Jotunheimen.

  • 10 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus
Fra 1.998,- DKK

Generelt om busrejser til Norge

Hos Ruby Rejser samarbejder vi med nogle af Danmarks førende busselskaber: Papuga Bus, LarsenBus og Haarby Turist. Alle selskaber sørger for, at din bustur foregår ombord på topmoderne busser med erfarne chauffører.

På hovedstrækningerne benyttes 4-stjernede hvilebusser, som har hele 80 cm mellem sæderne, der kan lænes tilbage i en 45 graders hældning for natten. Det er en god idé at tage et tæppe og evt. en pude med til nattesøvnen. Alle busser har separate fodstøtter og klapborde som standard.

Du kan købe både kolde og varme drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv. Alle busserne er røgfrie - også for chaufførerne. Desuden er busserne på vores programture video- og musikfrie, så der er ro til at læse en bog, lytte til din egen musik, eller hvad du foretrækker at bruge busturen til Norge til. Alle busser har miljøvenlige toiletter. Bemærk, at der til opsamling/aflæsning i Danmark og Norge kan benyttes andre bustyper.

Familie på ski på Trysil Langrendsløber i Norge Skiløbere på Kvitfjell


Busrejser med børn

Små børn må medbringe autostol, der kan fastspændes i 3-pkt sele for at kunne være sikkert fastspændt - dette skal Ruby Rejser dog vide på forhånd. Babyer 0-1 år får automatisk et sæde med 3-pkt sele og skal medbringe autostol.

Bagage

Vi henstiller til, at hver enkelt rejsende højst medbringer 20 kg bagage, og meget gerne mindre. Et enkelt stykke bagage må maksimalt veje 15 kg, og vi opfordrer til at pakke i flere små enheder frem for én stor af hensyn til chaufførernes arbejdsmiljø.

Sædeplan

Oversigter over sædenummereringen i de forskellige 4-stjernede hvilebusser, vi benytter:

Alm. højdækker med 48 eller 50 pladser

Haarby busserne har 50 eller 48 pladser

Larsen busserne har 48 pladser

Papuga busserne har 48 pladser

Dobbeltdækker med 64 pladser

Larsen bussen har 64 pladser 

Dobbeltdækker med 64 pladser

Papuga bussen har 64 pladser 

I oversigten kan du finde din tildelte plads. Dit tildelte sædenummer og busnummer fremgår af din rejseinformation, som fremsendes ca. 1 uge før afrejse. Der er ikke sædenummerering på lokalbusser.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores busrejser til Norge, så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 86 15 35 99. Her kan vi også hjælpe dig med at finde den helt rigtige destination for din skiferie.