INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Bolzano-Verona-Venedig

Italien - Cykelferie på egen hånd

Forholdsvis nem cykelferie fra kanten af bjergene mod nord, forbi de skønne byer Verona, Vicenza og Padova, for at slutte af i Adriaterhavets perle Venedig.

In stock
Travel Code
CYI-351
Det kan du glæde dig til

Glæd dig til en cykelferie fra Bolzanos bjerge til Venedigs lagune. På denne nemme cykeltur følger man Adigefloden jævnt ned ad bakke forbi æbleplantager og vinmarker og med udsigt til de fascinerende bjerge. Efter en kort stigning møder du Gardasøen og en smuk, smuk sejltur, hvorefter turen fortsætter i et jævnt terræn gennem fantastiske byer som Verona, Vicenza og Padova for til sidst at nå frem til Venedig og Adriaterhavet.
En tur der vejrmæssigt også er ideel at cykle også om foråret og efteråret.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser

Dagsprogram

1. dag. Ankomst til Bolzano
Bolzano ligger smukt i dalen hvor floderne Talvera og Izonzo støder sammen med Adige. Byen er omkranset af et smukt bjerglandskab med dybe dale, vinklædte skråninger og Dolomitternes fascinerende bjergtoppe. Her er mange smukke gamle bygninger bl.a. en gotisk katedral fra det 14. århundrede og så selvfølgelig små gader med fristende butikker og caféer.

2. dag. Til Trento, 70/65 km
Man følger floden Adige det meste af dagen. Fra Bolzano går det opad og ind i landet til Appiano. Herfra jævnt ned ad bakke forbi Caldaro søen og Sydtyrols største vinområde. Man cykler ad skiltet cykelsti det meste af tiden langs vinklædte skråninger og frugtplantager og kommer gennem små byer til Salorno, som ligger på grænsen mellem den tysktalende og den italiensktalende del af Italien. De sidste kilometer cykler man langs dæmningen til Trento.Trento er en meget hyggelig by. Den gamle bydel er centreret om et stort torv med små butikker, cafeer og en imponerende domkirke. Mange af husene er udsmykket med flotte malerier.
Det er samtidig en rigtig "cykelby", hvor rigtig mange af de lokale bruger cyklen som transportmiddel, og de har både barnestole på og anhænger.
Det er muligt at afkorte turen ved at tage tog undervejs.

3. dag. Til Peschiera/Desenzano. 50 km + færge
Man følger igen Adigefloden og cykelstien til Rovereto og Mori. Herefter går det vestpå mod Gardasøen. Efter en kort tur op ad bakke følger er en herlig nedkørsel til byerne Torbole og Riva ved Gardasøens nordlige ende. Fra Riva tager man færgen til Peschiera del Garda/Desenzano og Gardasøens sydlige ende. En vidunderlig tur på 4 timer med fantastiske udsigter (inkl.)

4. dag. Til Verona. 35/60 km
Man forlader Gardasøen og cykler igennem et let bakket landskab forbi frodige marker, velholdte gårde og hyggelige byer. Man cykler langs floden ind til Verona, en spændende by kendt for bl.a. sin storslåede arena og et fantastiske teater. Her opføres mange operaer i det fri såvel som rock koncerter, skuespil mm. Det var også i Verona at kærlighedshistorien mellem Romeo og Julie udspillede sig.

5. dag. Til Vicenza. 75/40 km
Dagen starter med nogle nemme kilometer i et fladt terræn indtil man nærmer sig Berici bjergene nær Vicenza. Herefter cykler man i et jævnt kuperet terræn ad fredelige småveje op og ned med forrygende udsigter ind over Vicenza, en charmerende by. Byen rummer mange kirker og små gader med hyggelige caféer samt mange af den berømte italienske arkitekt Palladio’s (17.årh.) pragtbyggerier. 
Dagens etape kan afkortes med 30 km ved at tage toget fra Verona til San Bonifacio (ikke inkl.)

6. dag. Til Padovas thermal-område. 50 km
På vej ud af Vicenza kommer man forbi Villa Rotonda, et af Paladios smukke palæer. Man cykler nu langs Bacchiglionefloden ad småveje og cykelsti, gennem små landsbyer, langs frodigt landbrugsland og velplejede vinmarker. For flere hundrede år siden var Bacchiglione floden en vigtig transportvej for varer ind og ud af Venedig. Dagens etape slutter for foden af Colli Euganean syd for Padova og Europas største thermalområde.
Indkvartering i Padovas Thermal-område ca 20 km før Padova eller i Padova. 

7. dag. Til Mestre/Venedig. 40 km
Man cykler ad cykelstien lang Battaglia kanalen til Padova, en af Italiens ældste universitetsbyer og berømt for den store valfartskirke "Basilica di Sant'Antonio". Giv dg tid til et besøg i byens hyggelige gamle centrum med søjlegange og smukke pladser, hvoraf den 90.000 m² store Prato della Valle er den mest berømte. Besøg også Scrovegni kapel, hvis indre er helt dækket af fresker af Giotto di Bondone. Fra Padova cykler man langs Piovego kanalen, forbi Stra og fortsætter nu langs Brenta kanalen forbi skønne sommerrecidenser som Villa Pisani, Malcontenta og Villa Widmann, bygget i sin tid af adelen og rige købmænd fra Venedig. 
Sørg for at ankomme tidligt til Mestre, så du kan nå en tur ind til Venedig, som bør besøges til fods da det er forbudt at cykle og trække med cyklen i Venedigs smalle gader.
(Alternativt kan du mod tillæg bo i Venedig i stedet for Mestre.)

8. dag. Hjemrejse
Hjemrejse fra Mestre/Venedig medmindre man har bestilt ekstra nætter.

Sværhedsgrad 1-2

En forholdsvis nem tur med enkelte kortere stigninger omkring Bolzano, Gardasøen, og Vicenza. Fra Bolzano til Riva del Garda cykler du mest på cykelstier. Fra Riva del Garda til Venedig/Mestre cykler du ad fredelige biveje. Ind og ud af de større byer må man dog være forberedt på en del trafik.
På togene mellem de større byer kan man medbringe cykel, hvis man skulle få brug for en enkelt cykelfri dag undervejs.
Hele ruten er skiltet og man cykler desuden efter en meget detaljeret rutebeskrivelse på engelsk samt vejledende kort.

Indkvartering

Man bor på gode 2-3* hoteller på værelse med bad og toilet. Morgenmaden er inkluderet. Der er mulighed for mod tillæg at opgradere til 3-4* hoteller samt for tilkøb af 1/2-pension (6 dage).

Cykel og cykeludstyr

Du kan vælge mellem en 7-gears cykel (unisex) med fodbremse, 24-gears cykel (unisex), herrecykel med 7 gear og fodbreme eller herrecykel med  24 gear og håndbremsere. Også muligt at leje el-cykler.
Unisex-cyklerne har lav indstigning.

Alle cykler er udstyret med gelsaddel og bagagebærer, bagtasker, cykelcomputer, styrtaske eller kortholder.
Mindst en cykel pr værelse vil endvidere være udstyret med lås, pumpe samt reparationssæt

Leje af cykelhjelm skal bestilles og betales hjemmefra. 

Også muligt at leje barnecykel (findes kun med 21 gear og håndbremsere) og follow-me tandem til børn.

Hvordan kommer jeg frem?

Ønsker man at flyve er det nemmest at vælge Milano eller München. Begge steder er der ca 4 timer med tog videre til Bolzano. Efter cykelferien er det nemmest at vælge Venedig, men Milano, Bergamo eller Treviso kan også bruges. Få et overblik over flymulighederne på eksempelvis Momondo.
Ruby Rejser kan være behjælpelig med at booke flybilletter til dagspris plus et ekspeditionsgebyr på 300 kr. pr. billet. Billetten skal betales sammen med depositum og købes først ved registrering af betaling. Den opgivne pris vil derfor være med forbehold, indtil billetten er købt.

Der kører nattog mellem Hamborg og München. Herfra er der omkring 4 timer videre med tog til Bolzano. Efter turen kan du tage toget fra Venedig til München, hvorfra der er nattog til Hamborg med forbindelse til Danmark. Få et overblik over togmulighederne på eksempelvis Deutsche Bahn eller Trenitalia.

I bil er der ca 1650 km fra Danmark til Bolzano, hvor der kan parkeres (mod betaling) enten ved hotel eller parkeringshus. Man betaler på stedet og kan ikke bestille det hjemmefra. 
Efter endt cykeltur kan man benytte Giroliberos tilbudte transfer, som skal bestilles og betales hjemmefra. Alternativt kan man tage toget fra Mestre tilbage til Bolzano (ikke inkluderet).

Bestil

Send rejseforespørgsel

Bolzano-Verona-Venedig
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Ophold i dob. værelse inkl. morgenmad, 8 dage - 7 nætter 
 • 4 timers sejltur på Gardasøen
 • Detaljerede kort og rutebeskrivelse på engelsk
 • Bagagetransport
 • Entre til Villa Valmarana ai Nani
 • En is på Vicenzas bedste isbar

Ikke inkluderet i prisen:
 • Transport fra og til Danmark
 • Eventuelle lokale turistskatter på hotellerne

Tillæg:

 • Cykelleje 7 el. 27 gear : 600 kr
 • Cykel med el-motor : 1.425 kr
 • Mulighed for leje af anhænger og 1/2-cykel til børn
 • Ekstra nat i Bolzano, Mestre eller Venedig
 • Overnatning i Venedig i stedet for Mestre - pris fra 675/1125 kr.

Rabatter:

 • Børn 0-2 år: 100%, 
 • Børn 3-6 år: 50% 
 • Børn 7-10 år: 30%
 • Person over 10 år: 1.125 kr
  Gælder ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset

OBS: 
Vi anbefaler altid at du booker turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Mulige ankomstdage:

 • Hver lørdag og søndag 23.3. til 19.10.19
 • Samt hver tirsdag og onsdag 30.4. – 18.9.19
 • For grupper fra 5 personer giver vi gerne tilbud på turen med valgfri startdag

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Girolibero og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Girolibero. 
Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 
Og husk - du kan altid nyde godt af vores ekspertise og vejledning

Gå til toppen af siden