Oplev det smukke Umbrien i Italien på en aktiv ferie

Nyhed

Velkommen til Umbrien – Italiens grønne hjerte! Her danner den smukke og frodige natur og de historiske og kulturelle skatte alle rammen om nogle fantastiske og uforglemmelige rejseoplevelser. Oplev det betagende landskab med klipper, vandfald og adskillige kirker og klostre på en af vores vandreture, hvor du får fornøjelsen af at vandre på de samme stier, som middelalderens pilgrimme gjorde. Du kan også hoppe på cyklen og nyde de smukke udsigter på vores cykelferie i denne kontrastfyldte bjergregion, eller udforsk og oplev det autentiske Italien på vores fortryllende 15 dages sommerhøjskole i de smukkeste omgivelser.

Udforsk alle vores aktive ferier i Italien her.

Gruppevandreferier i Umbrien 

Det uberørte Umbrien
Tag med på en yderst smuk vandreferie i Italiens åndelige centrum og kontrastfulde bjergregion. Du er sikret et unikt indblik i den italienske kultur med vores danske rejseleder, der selv bor i området og har et lokalt kendskab udover det sædvanlige. Du vil opleve spektakulær natur med klipper, bjerge, vandfald, dale og uforglemmelige udsigter. Det er samtidig en region gennemsyret af historie, kunst og kultur, og du får æren af at møde den moderne danske munk i Assisi.

Italiens grønne hjerte 
Til de endnu mere vandrelystne danner denne rejse rammen om en smuk og frodig vandreferie gennem vilde bjergformationer. Med en ekstra vandredag i programmet får du fornøjelsen af også at opleve en af Italiens mest intakte middelalderbyer, Gubbio. Nyd fridagen med en forfriskende svømmetur i Italiens fjerdestørste sø, Lago di Trasimeno. Vores rejseleders gode lokalkendskab sikrer dig autentiske og spændende oplevelser undervejs.

Det uberørte Umbrien

Italiens grønne hjerte

 

Pilgrimsstier i Umbrien

Ønsker du at vandre på de selvsamme stier, som middelalderens pilgrimme gjorde? Så er en vandreferie til Italiens grønne hjerte en fantastisk mulighed. Umbrien har et stort netværk af pilgrimsstier i et område fyldt med kulturelle skatte, skøn natur og smukke landskaber, der bliver ved med at betage besøgende. Oplev på egen hånd den historiske, romerske by Spoleto, det hellige bjerg Monteluco, de smukke Marmore-vandfald og frodige olivenmarker, inden du slutter ferien af med at nyde den imponerende Basilica of San Francesco d' Assisi. 

 Pilgrimsstier i Umbrien

 

Cykelferie i Umbrien

Med smukke bjerge i baggrunden og udsigter til frodige vinmarker og historiske byer, der med sine klostre og kirker emmer af idyl, kan du glæde dig til en fantastisk cykelferie. Her i Umbriens kupperede terræn, mellem Toscana og Lazio, venter der dig nogle udfordrende og oplevelsesrige dagsetaper på 35-65 km. Med det bakkede terræn i tankerne er god kondition påkrævet, men med mulighed for en fridag undervejs. Du starter og slutter i Assisi, den legendariske og gamle pilgrimsby, og du cykler dels på stier, dels på asfalterede småveje. 

 Cykelferie i Umbrien

 

Sommerhøjskole i Umbrien

Oplev Italien i bedste højskolestil på vores fantastiske 15-dages sommerhøjskole i bjergbyen Montone. I år kan du vælge mellem fem forskellige versioner af vores sommerhøjskole, men de vil alle have de særdeles hyggelige og smukke omgivelser og den gode højskolestemning til fælles. Om du er mest til kunst og keramik, filmfestival, vandring eller gerne vil nyde et godt glas vin og få et indblik i italiensk madkunst, vil vores to danske rejseledere sørge for, at du får et uforglemmeligt ophold her i et af Italiens smukkeste områder.

Sommerhøjskole i Umbrien