SKIERS flytter ind hos Sunway Group

Nyhed

SKIERS er flyttet ind hos rejsekoncernen Sunway Group i Aarhus, der blandt andet ejer Ruby Rejser og Seatravel. SKIERS er specialieret i skiinstruktørophold, hvor både skilæreruddannelsen og garanti for job er inkluderet i en sæson i enten Østrig, Canada eller Japan.

Sunway Group er blevet ny medejer af SKIERS, og derfor har det været helt oplagt, at SKIERS og grundlæggeren, Anders Olesen, er flyttet ind på kontoret i Aarhus. Herfor driver Mads Bygballe i forvejen 10 rejsebureauer, og teamet skal være med til at sende endnu flere afsted med SKIERS i årene fremover.

Ejer af Sunway Group, Mads Bygballe Christensen, byder SKIERS velkommen og er meget tilfreds med købet:

"SKIERS har på meget kort tid bevist, at deres rejsekoncept holder, og at der leveres nogle skirejser og ophold af meget høj kvalitet," siger han.

Anders og Mads

Nye unikke skirejser

Målet for SKIERS er, at rejsebureauet med tiden skal vokse sig større og tilbyde nye, unikke skirejser og andre skiprodukter. Købet blev en realitet, efter at Mads Bygballe og Anders Olesen i mange år har haft et godt samarbejde:

"Mads har med sit team bygget en dynamisk virksomhed. Vi tror, at et samarbejde imellem os kan medføre endnu stærkere positioner på alle vores rejser til gavn for både medarbejdere og gæster," siger Anders Olesen.

20 års erfaring giver grobund for succes

Både Anders Olesen og Mads Bygballe har store forventninger til det nye samarbejde og de fordele, fællesskabet vil danne grobund for.

"Anders har over 20 års erfaring med skirejser og uddannelse af danske skiinstruktører, hvilket er helt unikt for SKIERS. Jeg er sikker på, at SKIERS kan lære en masse af os, og de kan nyde godt af vores 40-mands store team hos Sunway Group," fortæller Mads Bygballe.

Anders på ski

Fakta om SKIERS

  • Grundlagt af direktør Anders Olesen i 2019
  • Specialister i skilærerophold i Østrig, Canada og Japan
  • Har været i vækst hvert år siden starten i 2019
  • Sender hvert år mere end 150 elever afsted på uddannelsen som skiinstruktør

Sådan bliver du skiinstruktør!

Mere info:

SKIERS Gruppe