Hop med på en klimavenlig togrejse

Nyhed

Kunne du tænke dig at få en anderledes rejseoplevelse, hvor transporten bliver en integreret og spændende del af turen? Så skulle du tage at prøve en af vores fantastiske gruppevandreture med tog. Selve togturen bliver ikke bare en transport fra A til B, men du får spektakulære natur- og kulturoplevelser i takt med togets buldren og de skiftende udsigter.

Gruppevandreferie til Italien 

De uspolerede Dolomitter
Du kan for eksempel tage en tur til de usporelede Dolomitter, hvor vi i samarbejde med Preben Hansen, der har skrevet "Turen går til Venedig & Norditalien" har fået sammensat et begivenhedsrigt program, hvor vi skal besøge nogle af de absolut bedste områder i Sydtyrol for foden af Dolomitterne. Bjergkæden i Dolomitterne vil uden tvivl charmere dig med deres karakteristiske forrevne og savtakkede tinder, der skinner i hvide og gule nuancer.     

Valmalenco - Italiensk alpeidyl
Ikke nok med Dolomitterne, så vil vi også gerne byde dig velkommen til hjertet i de italienske alper: Valmalenco. På en vandreferie hertil vil du opleve ægte italiensk alpeidyl, gamle stenhuse og de smukke sætere. Så hvis du er til storslåede udsigter med udsyn til bjerge tildækket af is og sne, vil du uden tvivl føler dig hjemme her!

  

Med toget til Tyrol

Sommer i Tyrol
Pak rygsækken og hop på toget til en af vores mest populære vandredestination, Tyrol. Her vil du opleve imponerende udsigter til bjerge og gletsjere, idylliske landskaber med blomstrende enge og frodige skove. tag med og bliv overvældet af Tyrols imponerende udsigter, dramatiske bjerge, blomstrende enge og frodige skove.

   

På skinner til de schweiziske Alper 

Matterhorn og Monte-Rosa
Vandreleder Poul Kattler vil tage dig igennem Monte Rosa-Massivet, hvor udsynet til det ikoniske Matterhorn står som et af turens absolutte højdepunkter. Udsynet gemmer også på panoramaudsigter fra himmelhøje bjergtoppe, udsyn over eventyrlige gletsjerdale og klassisk alpehygge. Du får mulighed for at tage liften til toppen af Kleine Matterhorn 3.883 m.o.h. hvor du oplever den helt umådelige storhed i naturen og ikke mindst den tynde bjergluft i højden. 

 

Vandretur i eksklusive St. Moritz
Stig på toget og oplev fantastiske St. Moritz, hvor der på turen venter os en af verdens smukkeste og UNESCO-beskyttede jernbanestrækninger. Turen ledes af vores vandreleder Poul kattler, der om nogen brænder for at rejse med tog og for at vise dette smukke område af Schweiz frem for jer.

Tag toget til Tyskland

Vandreferie langs Rhinens bakker
Toget kører gennem Tyskland hvor du kan se frem til en vandreuge i et af de absolut mest idylliske områder langs Rhinen, der oven i købet er udpeget som UNESCO-verdenskulturarv. Tag med på en naturskøn vandretur blandt idylliske vinmarker, hyggelige småbyer og nyd udsigten fra de smukke udsigtspunkter undervejs. 

 

Vandreferie i Sächsische Schweiz
Du kan glæde dig til at opleve Tysklands svar på Grand Canyon og oplev de formidable barokke bygninger, særprægede sandstensklipper og vilde landskaber formet af tidens tand. På denne vandreferie kommer du til at vandre i de romantiske bjerge i grænselandet mellem Tyskland og Tjekkiet. 

     

En togrejse gennem dramatiske landskaber

Fra himmel til hav i Canada og USA
På denne vandre/togrejse bliver du taget i mod af vores dygtige turleder Poul Kattler som har sammensat denne fantastiske rundrejse til Rocky Mountains, Stillehavskysten og Crater Lake i Canada og Oregon. På rejsen vil du først opleve højdepunkterne i de canadiske Rocky Mountains på dagsvandreture. Mod slutningen af rejsen vil du opleve et absolut højdepunkt i Cascadebjergene, nemlig Crater Lake Nationalpark, der er verdensberømt for den dybe, helt azurblå sø i det kollapsede vulkankrater. 

 

Gå på opdagelse i Ruby Rejsers store udvalg af aktive ferier 

Hos Ruby har vi en bred vifte af forskellige aktive ferie som fx cykelferie, hvor du får lokaloplevelser når du i dit eget tempo triller rundt i den smukke natur. De fleste af vores cykelferier er på egen hånd, men vi tilbyder dog enkelte gruppeture som fx vores motionscykelture. På denne rejse vil der være en dansk rejseleder eller en cykelguide med. Du har også mulighed for at kombinere det bedste fra krydstogternes luksus og cykelferiernes aktivitet på en af vores cykelkrydstogter

Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores aktive ferier, kan du hurtigt ringe til os på +45 86 15 35 99, hvor vores rejsekonsulenter vil sidde klar til at finde den rette rejse til dig!