INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cykelferie fra Sevilla til Cadiz

Spanien - Cykelferie på egen hånd

Sydspansk luksus mellem Sevilla og Cadiz

In stock
Travel Code
CYS-411

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til en tur, som byder på storslået kultur, sol og lækker tapas. En cykelferie på egen hånd i det sydlige Spanien, hvor programmet står på tapas og sherry samt kendte byer som Sevilla, Jerez og Cadiz. Landskabet er let kuperet. Blandt korkeg og mandellunde græsser de store sorte tyre og de berømte hvide heste. Man bor lidt ekstra godt på paradorer og fine hoteller. En tur der foruden herlig cykling byder på sol og varme, kultur og historie samt spændende indkvarteringer udover det sædvanlige.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

1. dag. Ankomst til Sevilla 
Her er ufattelig meget at se på i den gamle bydel med kongepaladset, katedralen og byens vartegn Giralda tårnet, så en ekstra dag her kan anbefales. Besøg også kvartererne Triána og la Macarena med ægte folkelig atmosfære. Centrum i den gamle del af Sevilla er som en labyrint. Gå rundt på må og må ad små gyder til hyggelige pladser med springvand, duftende appelsintræer og fristende barer. Og så er Sevilla blevet kåret af World Economic Forum, til at være blandt de 10 mest cykelvenlige byer i verden!
Indkvartering på det 4* Hotel La Posada del LuceroHotel Fernando Rey III eller NH Hotel Plaza de las Armas.

2. dag. Til Carmona. 50 km. 485 højdemeter
Efter at have prøvekørt cyklen går turen sydøstover i starten ad fine cykelveje senere først ad cykelstien "Vias Verdes", en grusvej i god stand og senere igen en "Vias Verdes", som er mere ujævn og stenet med enkelte passager i sand. Let cykling langs olivenlunde, solsikke- og kornmarker. Dagens mål er Carmona omgivet af smukke mure.
Indkvartering på Parador de Carmona bygget i arabisk stil eller Hotel Alcazar de la Reina.

3. dag. Til Montellano. 69 km. 594 højdemeter
Turen længste etape, men her er nemt og fladt. Man cykler gennem små hyggelige landsbyer som frister med kaffepause eller en kold øl. Dagens etape slutter i Montellano.
Indkvartering på Hacienda la Morena, en typisk andalusisk herregård

4. dag. Til Arcos de la Frontera. 60 km. 609 højdemeter
Fra Montellano kan man i det fjerne skimte Grazalema bjergene. Man cykler gennem det smukke middelhavslandskab på fredelige landeveje. En del af turen følger vi også cykelstien Via Verde, som er en nedlagt jernbane. Du kommer til Puerto Serrano, en charmerende by og det perfekte sted for en frokostpause. I Arcos bor vi centralt på Parador Arcos de la Frontera eller Hotel Los Olivos. Arcos ligger fanstastisk på et klippeudhæng og kaldes også for porten til Andalusiens hvide byer ”pueblos blancos.

5. dag. Til Jerez. 56 km. 410 højdemeter
Fra Arcos cykler man langs floden Guadalate ad fine veje næsten uden trafik. Tid til at nyde de skønne landskaber med bølgende bakker så langt øjet rækker. Vel fremme i sherry byen Jerez, hvor man bor centralt i det historiske centrum. 
Indkvartering på Palacio de Garvey, Hotel Tryp Jerez, Hotel NH Avenida eller Hotel Villa Jerez

6. dag. Til Cadiz. 65 km. 103 højdemeter
Vi cykler fortsat sydpå mod havet og den galme by Cadiz dels ad små jordveje og grusbelagte stier dels ad fredelig landevej. Vi kommer igennem den charmerende by El Puerto de Santa Maria med fine sandstrande og kendt for sine fiskerestauranter. Dagen mål er Cadiz, der blev grundlagt af fønikerne og er den ældste by i Europa der kontinuerligt har været beboet. Her findes med andre ord meget historie og mange smukke bygninger. De sidste kilometer cykler vi langs stranden ad cykelstien.
Indkvartering i Parador de Cadiz eller Hotel La Catedral.

7. dag Hjemrejse
Hjemrejse efter morgenmad medmindre du har bestilt ekstra overnatning.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 3

Turen kan klares af alle med en rimelig god kondition. Man cykler i et fladt, til tider let kuperet terræn, med dagsetaper mellem 51 og 68 km. Man cykler dels af bilfrie stier (ca 7%) og på fredelige småvej (ca 74%). Ind og ud af byerne må man forvente en del trafik trafik (ca 1%). 18% af turen cykler man på ikke asfalteret vej.

Indkvartering

I Sevilla og Jerez bor man på 4* hotel. I Carmona og Arcos de la Frontera på en historisk Parador eller 3-4* hotel, i Montellano på en typisk spansk Hacienda omgivet af mandel- og olivenlunde og i Cadiz på en moderne Parador med havudsigt eller hyggeligt 3* hotel centralt i byen.
Se link til stederne under dagsprogrammet.  Enkelte af hotellerne har udendørs swimmingpool. Turen er inkl. morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Cykel og cykeludstyr

Der kan lejes gode turcykler med 24 gear og håndbremsere. Cyklerne er udstyret med tasker, kortholder, cykelcomputer, lille reparationssæt, cykelhjelm, pumpe og lås. Desuden en GPS med ruter inkl. (1 stk pr 1-4 personer).

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Man kan flyve til Sevilla, Madrid eller Malaga. Herfra med tog eller bus til Sevilla.
Ved hjemrejse kan man tage bus eller tog til Sevilla, Madrid eller Malaga. Se mere om bus og tog hos De Spanske Jernbaner og Socibus.

OBS:

Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 9.298,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 7.598,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag fra 1. marts til 30. juni og 1. september til 30. november 2021
 • Turen kan IKKE bookes i juli og august, pga. varmen.

Prisen inkluderer:

 • 6x overnatning inkl. morgenmad 
 • Bagagetransport
 • Detaljeret rutebeskrivelse og kort på engelsk
 • GPS med indlagte ruter (1 stk pr 1-4 personer)

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport fra og til Danmark
 • Rejse- og cykelforsikring

Tillæg:

 • Cykelleje: 850 kr. 
 • Elcykel: 1270 kr.
 • Halvpension (ekskl. drikkevarer): 1430 kr. pr person
 • Ekstra nat: pris på forespørgsel

Børnerabatter:

 • 0-2 år: gratis
 • 3-10 år: 50%
 • 11-15 år: 25%

Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Senderos y  Pueblos og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Senderos y Pueblos. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden

Loading...