Cykelferie fra Sevilla til Cadiz

Spanien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Oplev fantastiske sydspanien på en cykelferie mellem Sevilla og Cadiz. Udforsk Spaniens fantastiske natur, kultur og den spændende historie, som Spanien har bag sig.

In stock
Travel Code
CYS-411
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Sevilla, blandt de 10 mest cykelvenlige byer i verden
blue encircled check Cykl gennem historiske byer og langs smukke olivenlunde
blue encircled check Smag på lækker spansk tapas
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon6 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Glæd dig til en tur, som byder på storslået kultur, sol og lækker tapas. En cykelferie på egen hånd i det sydlige Spanien, hvor programmet står på tapas og sherry samt kendte byer som Sevilla, Jerez og Cadiz. Landskabet er let kuperet. Blandt korkeg og mandellunde græsser de store sorte tyre og de berømte hvide heste. Man bor lidt ekstra godt på paradorer og fine hoteller. En tur der foruden herlig cykling byder på sol og varme, kultur og historie samt spændende indkvarteringer udover det sædvanlige.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

1. dag. Ankomst til Sevilla 
Her er ufattelig meget at se på i den gamle bydel med kongepaladset, katedralen og byens vartegn Giralda tårnet, så en ekstra dag her kan anbefales. Besøg også kvartererne Triána og la Macarena med ægte folkelig atmosfære. Centrum i den gamle del af Sevilla er som en labyrint. Gå rundt på må og må ad små gyder til hyggelige pladser med springvand, duftende appelsintræer og fristende barer. Og så er Sevilla blevet kåret af World Economic Forum, til at være blandt de 10 mest cykelvenlige byer i verden!

2. dag. Til Carmona. 50 km. 485 højdemeter
Efter at have prøvekørt cyklen går turen sydøstover i starten ad fine cykelveje senere først ad cykelstien "Vias Verdes", en grusvej i god stand og senere igen en "Vias Verdes", som er mere ujævn og stenet med enkelte passager i sand. Let cykling langs olivenlunde, solsikke- og kornmarker. Dagens mål er Carmona omgivet af smukke mure.

3. dag. Til Montellano. 69 km. 594 højdemeter
Turen længste etape, men her er nemt og fladt. Man cykler gennem små hyggelige landsbyer som frister med kaffepause eller en kold øl. Dagens etape slutter i Montellano.

4. dag. Til Arcos de la Frontera. 60 km. 609 højdemeter
Fra Montellano kan man i det fjerne skimte Grazalema bjergene. Man cykler gennem det smukke middelhavslandskab på fredelige landeveje. En del af turen følger vi også cykelstien Via Verde, som er en nedlagt jernbane. Du kommer til Puerto Serrano, en charmerende by og det perfekte sted for en frokostpause. Arcos ligger fanstastisk på et klippeudhæng og kaldes også for porten til Andalusiens hvide byer ”pueblos blancos.

5. dag. Til Jerez. 56 km. 410 højdemeter
Fra Arcos cykler man langs floden Guadalate ad fine veje næsten uden trafik. Tid til at nyde de skønne landskaber med bølgende bakker så langt øjet rækker. Vel fremme i sherry byen Jerez, hvor man bor centralt i det historiske centrum. 

6. dag. Til Cadiz. 65 km. 103 højdemeter
Vi cykler fortsat sydpå mod havet og den galme by Cadiz dels ad små jordveje og grusbelagte stier dels ad fredelig landevej. Vi kommer igennem den charmerende by El Puerto de Santa Maria med fine sandstrande og kendt for sine fiskerestauranter. Dagen mål er Cadiz, der blev grundlagt af fønikerne og er den ældste by i Europa der kontinuerligt har været beboet. Her findes med andre ord meget historie og mange smukke bygninger. De sidste kilometer cykler vi langs stranden ad cykelstien.

7. dag Hjemrejse
Hjemrejse efter morgenmad medmindre du har bestilt ekstra overnatning.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 3

down v arrow

Turen kan klares af alle med en rimelig god kondition. Man cykler i et fladt, til tider let kuperet terræn, med dagsetaper mellem 51 og 68 km. Man cykler dels af bilfrie stier (ca 7%) og på fredelige småvej (ca 74%). Ind og ud af byerne må man forvente en del trafik trafik (ca 1%). 18% af turen cykler man på ikke asfalteret vej.

Indkvartering

down v arrow

I Sevilla og Jerez bor man på 4* hotel. I Carmona og Arcos de la Frontera på en historisk Parador eller 3-4* hotel, i Montellano i et  hyggeligt hotel i "Pueblo Blanco", også kaldet hvid by, omgivet af en pragtfuld udsigt udover landskabet og i Cadiz på en moderne Parador med havudsigt eller hyggeligt 3* hotel centralt i byen.
Enkelte af hotellerne har udendørs swimmingpool. Turen er inkl. morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Cykel og cykeludstyr

down v arrow

Der kan lejes gode turcykler med 24 gear og håndbremser.

Cyklerne er udstyret med tasker, kortholder, cykelcomputer, lille reparationssæt, cykelhjelm, pumpe og lås. Desuden en GPS med ruter inkl. (1 stk pr 1-4 personer).

Vejr og klima

down v arrow

Klima

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Man kan flyve til Sevilla, Madrid eller Malaga. Herfra med tog eller bus til Sevilla.
Ved hjemrejse kan man tage bus eller tog til Sevilla, Madrid eller Malaga. Se mere om bus og tog hos De Spanske Jernbaner og Socibus.

OBS:

Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

1 person. Enkeltværelse

Fra 11.298,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 8.898,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag i sæsonen
 • Turen kan IKKE bookes i juli og august, pga. varmen.
 • Visse datoer på forespørgsel grundet lokale arrangementer 

Prisen inkluderer:

 • 6x overnatning inkl. morgenmad 
 • Bagagetransport
 • Detaljeret rutebeskrivelse og kort på engelsk
 • GPS med indlagte ruter (1 stk pr 1-4 personer)
 • Nødtelefon

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport fra og til Danmark
 • Rejse- og cykelforsikring

Tillæg (se priser under "bestil"):

 • Cykelleje 
 • Elcykel
 • Halvpension (ekskl. drikkevarer)
 • Ekstra nat i Cadiz eller Sevilla (pris på forespørgsel)
 • Transfer fra Cadiz til Sevilla lufthavn
 • Transfer fra Cadiz til Jerez lufthavn

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Senderos y Pueblos, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Senderos y Pueblos. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden