INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Valencia og appelsinkysten, Costa Azahar

Cykelferie på egen hånd i Spanien

NYHED ~ Appelsinlunde og oliventræer i snorlige rækker, hvide sandstrande, fascinerende bjergformationer, små bjergbyer og pulserende badebyer.

5.898,00 kr
In stock
Travel Code
CYS-010
En skøn cykelferie i Spanien.

Med start i Valencia, en by med en spændende blanding af smukke gamle bygninger som f.eks. markedshallen og imponerende moderne arkitektur som f.eks. arkitekten Calatravas operahus "Reina Sofia". Fra Valencia bevæger du dig ind i landet til små ensomt beliggende bjergbyer for til sidst at nå kysten ved Castellon og Peniscola. Herlig kombination af frisk bjergluft, smuk klippekyst og herlig sandstrand.

Indkvartering

Man bor på gode 3* hoteller. Turen er inkluderet morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Sværhedsgrader og kort

Sværhedsgrad 3. Dels dage i nemt terræn som i Danmark dels dage i kuperet terræn med enkelte udfordrende bakker. Forholdsvis korte dagsetaper. Detaljeret rutebeskrivelse på engelsk samt kort udleveres ved ankomst til første hotel.

Se på større kort.

* Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser

Dagsprogram

1. dag. Ankomst til Valencia
Valencia er en helt fantastisk by. Gå rund på må og få i den gamle bydel. Besøg den store markedshal og fald i svime over alle de farvestrålende og fristende madvarer, nyd en tapas eller to på én af de små restauranter udenfor markedshallen, se de smukke mosaikker på banegården. Tag turen gennem det udtørrede flodleje der nu er omdannet til en kæmpe park med picnic steder, legepladser, løbe- og cykelstier for til sidst at ende ved den spanske arkitekt Calatravas, imponerende moderne byggerier med operahus, museum mm.

2.dag. Overliggerdag i Valencia. 42 km - 28 højdemeter
Rundtur i Albufera Nationalparken et stor vådområde, hvor der bl.a. dyrkes ris. Er man interesseret i fugle kan det anbefales at tage en kikkert med. Det er en sjov oplevelse at cykle rundt her på landet mellem rismarker, rislende kanaler og appelsinlunde med udsigt til forstædernes højhuse. Tag et frokoststop i Palmeras med mange hyggelige restauranter. Herfra går turen tilbage langs kysten og forbi fristende sandstrande.
Indkvartering i Valencia

3.dag. Til Rubielos de Mora. 37 km - 274 højdemeter
Transfer efter morgenmad til Barracas (ca 1 time). Herfra ad en tidligere jernbane nu udlagt til cykel- og vandresti "los Ojos Negros". En herlig fredelig tur med udsigt til olivelunde, græssende får og små flækker i det fjerne. I Venta del Aire, som er et større vejkryds med både hotel, supermarked og stor restaurant – og alligevel er her stille – er det perfekt at holde frokostpause.
Herfra ad landevejen i susende fart ned til broen og floden – og der er vand i. Men nu går det så stødt og jævnt op gennem dalen de næste 3-4 km. Fyrreskov på begge sider, udsigt til skarpe klippeformationer og westernagtige landskaber. De sidste km til Rubielos går det let op og ned. Rubielos er en fin lille by med mange smukke og velholdte huse. Her er meget fredeligt, små torve med cafeer og en fin lille sti langs den lille bæk.
Indkvartering i Rubielos de Mora

4.dag. Til Montanejo. 40 km - 302 højdemeter
Dagens etape går op og ned – mest ned - gennem dalen med smukke udsigter til bjergkamme og skovklædte skråninger. Man kommer forbi et par landsbyer, cykler gennem tunneller og forbi stejle klippevægge, hvor klatrere har sat hinanden stævne. Lige før Montanejos ligger de arabiske bade. Her strømmer en varm kilde op ad jorden så bassinerne her altid er 23 grader varme. 
Montanejos er en lille kurby med en hyggelig plads med barer og restauranter beliggende ved byens rådhus, Ayntamento. 
Indkvartering i Montanejo

5.dag. Til El Grao de Castellón. 41 km - 371 højdemeter
Endnu en herlig dag på cyklen hvor det går både op og ned – og igen mest ned. Man kommer forbi hyggelige landsbyer, der ligger klinet op ad bjergskråningen. Her er nogle få barer, pladser med motionsredskaber og ældre mennesker der snakker og motionerer i et adstadigt tempo. Som vi nærmer os Onda bliver her mere opdyrket og vi møder de første appelsinlunde. I Onda er der transfer ved 15.30-tiden. Kommer man tidligt frem kan man besøge borgen og den fine plads "Plaza de l’Almudi" med dejlige barer og fine bygninger.
Transfer til El Grau de Castellon ved vandet.
Indkvartering i El Grau de Castellón.

6.dag. Til Alcossebre. 50 km - 132 højdemeter
En i sandhed afvekslende cykeldag venter. Først El Grau de Castellón med stor havn, mange hoteller, restauranter og almindelige lejlighedskomplekser. Videre langs strandene forbi smukke ferievillaer. Fra Benicasim cykler man ad den nedlagte jernbane – nu en cykelsti - hele vejen til Oropesa. Stien er skåret gennem bjergene og man overraskes af smukke udsigter til havet, forkrøblede fyrretræer og de røde klipper. Herefter ad cykelsti gennem en mindre forstad med udelukkende ferielejligheder. Dernæst forbi et par campingpladser og pludselig er man på landet og cykler på jordvej forbi små jordbrug, appelsinlunde og rislende kanaler. Til sidst cykler vi langs fantastiske strande til Alcosebra – en ferieby men uden høje hotelsiloer.
Indkvartering i Alcosebra

7.dag. Til Peniscola. 20 km - 246 højdemeter
Turens sidste etape går langs kysten ind i nationalparken og her begynder en 20 km fredfyldt tur ad grusvej med udsigt til klippekyst og små bugter med sandstrande. En stejl stigning på ca 2 km op til tårnet og udsigt ind over Peniscola halvøen og de fristende brede sandstrande.
Ikke nogen lang dagsetape men alligevel med lidt udfordring da man stort set hele vejen cykler på en stenet og ujævn vej. Peniscola er en herlig ferieby med masser af hoteller, restauranter og dejlige sandstrande. Besøg borgen, nyd udsigten over havet og kysten heroppefra og lad dig fare vild i den gamle bydel.
Indkvartering i Peniscola.

8.dag.Afrejse

Hjemrejse medmindre man har bestilt ekstra nat.

Cykler og cykeludstyr

Der kan lejes turcykler med 24 gear og håndbremser. Cyklerne er udstyret med lappegrej, ekstra slange, pumpe, cykelcomputer, flaskeholder, bagagebærer og cykeltaske samt cykelhjelm. Desuden får man udleveret en GPS med indlagte ruter (1 stk pr 1-4 personer)

Elcykler er ikke muligt på denne tur.

Hvordan kommer man frem

Der er gode flyforbindelser til Valencia, alternativt er der mulighed for at flyve til Madrid eller Alicante.
Efter endt tur kan man tage man taxa fra Peniscola til Benicarló og herfra tog til Valencia.

Links til tog og fly : 
momondo 
sas
lufthansa 
airberlin.de 
norwegian 
ryan air
tog Benicarlo til Valencia
 

Bestil rejse
Turen anbefales fra marts til sidt i juni samt igen fra september til sidst oktober. Det er meget varmt i Spanien i juli og august.

Bestil

2 personer. Dobbeltværelse, bad/toilet

StartdatoVarighedPris pr. person 
01-03-2019 - 30-06-20197 nætter5.898,- DKKBESTIL
01-09-2019 - 30-09-20197 nætter6.398,- DKKBESTIL
01-10-2019 - 30-11-20197 nætter5.898,- DKKBESTIL
StartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
01-03-2019
-
30-06-2019
75.898,- DKKBESTIL
01-09-2019
-
30-09-2019
76.398,- DKKBESTIL
01-10-2019
-
30-11-2019
75.898,- DKKBESTIL
Praktiske Informationer

Startdage:

 • Turen kan starte alle ugens dage i perioden 1.3. til 30.6. og 1.9. til 30.11.18
  Ikke mulig i juli og august, da det simpelthen er for varmt

Inkluderet i pris/person:

 • Ophold i db.værelse med 1/4 pension, 8 dage - 7 nætter  
 • Detaljeret rutebeskrivelse og kort på engelsk
 • GPS med indlagte ruter (1 stk pr 1-4 personer)
 • Bagagetransport

 Tillæg pr person:

 • Enkeltværelse: 1.190 kr 
 • Enkeltværelse – september: 1.430 kr 
 • Cykelleje: 750 kr 
 • El-cykel: 1.125 kr
Transfer:
 • Peniscola til Valencia for op til 4 personer: 975 kr

Rabat:

 • Barn under 13 år v. opredning på forældres værelse: 1.500 kr 
 • Opredning 3. person på værelset: Rabat 450 kr 

Ikke inkluderet i pris:

 • Transport fra og til Danmark
 • Rejse- og cykelforsikring
OBS: Vi anbefaler altid at du booker og får bekræftet turen fra os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Senderos y Pueblos og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. 
Se betingelser og læs om Senderos y Pueblos her www.senderosypueblos.com
Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206

Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Og husk - du kan altid nyde godt af vores ekspertise og vejledning

Gå til toppen af siden