VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Hurtigruten

Sejl langs den norske kyst og i de imponerende fjorde, med chance for nordlys om vinteren og midnatssol om sommeren. Eller kom på en uforglemmelig explorerrejse til enestående og fjerne egne.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse med Hurtigruten. Vi er danske agenter for Hurtigruten, hvilket betyder at vi kan give dig den bedst mulige vejledning omkring Hurtigrutens rejser, og vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Norges kyst – en rejseoplevelse uden lige

Siden Hurtigruten startede med at sejle langs Norges smukke barske kyst, har turen fascineret og imponeret med sin uspolerede natur, autentiske oplevelser og hyggelige kystbyer – endda så meget at sejladsen i dag er kendt som "verdens smukkeste sørejse". Selv i dag, efter mere end 125 års sejlads langs Norges kyst, er rejsen stadig populær som aldrig før. Men det er også en rejse du kan tage igen og igen, for med årstidernes og vejrets skiften er her aldrig to dage der er ens, og naturen er i evig forandring. Vil du opleve Hurtigrutens oprindelige rute med de flotte landskaber, historiske kystbyer og fascinerende naturoplevelser der altid overrasker, kan du vælge mellem tre klassiske sejladser langs Norges kyst.

Læs mere om Hurtigrutens klassiske rejser længere nede på siden, hvor du også finder hjælp til at vælge din favoritårstid.   

Explorer – rejser til den eventyrlystne

I dag sejler Hurtigruten ikke længere kun langs Norges kyst, men har også explorerrejser til selv de fjerneste afkroge af verden. På explorerrejserne kan du bl.a. glæde dig til at opleve fjerne og uspolerede arktiske egne i både Grønland, Canada og Svalbard – og ja, du kan endda komme på explorerrejser til så fjerne steder som Latinamerika og Antarktis! En explorerrejse er derfor for dig der har masser af eventyrlyst, og som gerne vil opleve steder af verden hvor kun de færreste har været.

Læs mere om hvad du kan forvente dig af en explorerrejse og se alle vores explorerdestinationer længere nede på siden.

 

Se alle vores Hurtigrutenrejser langs Norges kyst samt et udvalg af de mulige explorerrejser herunder.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 11-20 of 24

Side
per side
Fra Cambridge Bay via sydvest Grønland til Halifax | August 2020

Sejl i fodsporene på de store opdagelserejsende, når vi sejler igennem den legendariske Nordvestpassage. Der venter dig et sandt eventyr med storslåede oplevelser, som kun de færreste får lov til at opleve.

 • 1 afrejse
 • 21 nætter
Fra 111.260,- DKK
Rejs torsdag til tirsdag | Maj til september 2020

Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne. Rejs fra maj til september. 

 • 4 afrejser
 • 5 nætter
 • Kør selv
Fra 11.488,- DKK
Sydgående | Rejs oktober 2019

Udforsk de fjerne Falklandsøer og Antarktis' hvide kontinent på denne ekspeditionssejlads ved den sydlige halvkugle med Hurtigruten. Oplev alt fra pingvinkolonier, sæler på isflager, og hvaler.

 • 1 afrejse
 • 16 nætter
 • Kør selv
Fra 47.360,- DKK
Oplev den smukke vestkyst, historiske steder og uberørte natur | Rejs maj 2020

Det er ideelt at besøge Svalbard i foråret, hvor midnatssolen kommer frem og lyset er smukt. Hurtigruten bringer dig tæt på det smukke landskab, så du har mulighed for at opleve alt fra Svalbardrenen, gigantiske gletsjere, til isbjørnen.

 • 2 afrejser
 • 9 nætter
Fra 18.633,- DKK
Rundrejse | Rejs januar eller februar 2021

Tag med på en 20 dages rejse fra Chiles dybe fjorde til pingvinerne på Antarktis og de smukke strande på Falklandsøerne. Rejsen er med Hurtigrutens nyeste skib MS Roald Amundsen. 

 • 3 afrejser
 • 19 nætter
Fra 77.657,- DKK
Nordgående sejlads fra Bergen til Kirkenes

Jagt nordlyset med Hurtigruten på verdens smukkeste sørejse. Inkl. i prisen er et besøg til Nidarosdomen i Trondheim, Ishavskatedralen i Tromsø og Europas nordligste fastlandspunkt ved Nordkap. 

 • 4 afrejser
 • 7 nætter
 • Fly fra CPH eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Fra Norge til Franz Josefs Land

Dette er rejsen til det ekstreme nord, arktiske øer dækket af is, et sted, hvor flere berømte ekspeditioner til nordpolen er begyndt. Murmansk og hvor du kan opleve hvalrosser og isbjørne.

 • 2 afrejser
 • 14 nætter
Fra 51.059,- DKK
Sydgående | Rejs oktober 2019

Udforsk stillehavets juvel, dybe fjorde og en af verdens smukkeste og verdensberømt nationalpark. Oplev Patagoniens rige dyreliv og Chiles fjorde før rejsens højdepunkt - Antarktis. En rejse med det nyeste skib MS Roald Amundsen. 

 • 1 afrejse
 • 18 nætter
Fra 93.450,- DKK
Et unikt juleventyr med pingviner, sæler og hvaler | Afrejse: 12. december 2019

Tag med på en eventyrlig juleoplevelse til Sydamerika og Antarktis, hvor vi ombord dækker op til traditionel julefest i en af verdens mest fjerntliggende verdensdele. 

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • Fly fra København
Udforsk Europas største vildmark | Rejs juni og august 2020

En uforglemmelig rejse rundt om Svalbard til de tre største øer i den arktiske højsommer. Besøg Europas største arktiske vildmark imens du spejder efter isbjørne. 

 • 3 afrejser
 • 9 nætter
 • Fly fra Oslo
Fra 39.658,- DKK

Hurtigrutens klassiske rejser langs Norges kyst

Kom med på en af Hurtigrutens klassiske rejser langs Norges kyst og oplev det autentiske Norge fyldt med historie, traditioner og unikke kultur- og naturskatte. Blandt nogle af højdepunkterne, som du kan opleve, kan blandt andet nævnes nordlys, midnatssol, en helt og aldeles unik og urørt natur langs kysten, besøg i smukke norske fjorde og byer, samt meget, meget mere.

En kulinarisk rejse
Også igennem maden vil du få et indblik i den norske kultur og madtraditioner, da dine måltider under sejladsen er baseret på lækre lokale specialiteter og friske råvarer fra regionerne langs kysten, leveret direkte ombord af de lokale leverandører når skibet lægger til i havnene på ruten. Mere friskt og lokalt bliver det ikke, og du kan glæde dig til en kulinarisk rejse uden lige. 


Vælg mellem 3 klassiske rejser

Den ultimative rejse langs Norges kyst er rundrejsen på 12 dage, fra Bergen i syd til Kirkenes i nord og tilbage til Bergen igen. Du kan også vælge kun at tage den nordgående strækning på 7 dage eller den sydgående strækning på 6 dage. Hvis det er nogle bestemte oplevelser eller udflugter du glæder dig til på sejladsen, er det vigtig at du er opmærksom på at nogle seværdigheder kun kan opleves på de nordgående sejladser, mens andre kun kan opleves på de sydgående. 

Den klassiske 12-dages rundrejse
Fra Bergen til Kirkenes og tilbage til Bergen
Læs mere om den klassiske 12-dages rundrejse med Hurtigruten. 

Den nordgående 7-dages sørejse
Fra Bergen til Kirkenes
Læs mere om den nordgående 7-dages sejlads med Hurtigruten.

Den sydgående 6-dages sørejse
Fra Kirkenes til Bergen
Læs mere om den sydgående 6-dages sejlads med Hurtigruten.


Find din favoritårstid

Hurtigruten sejler hver dag året rundt langs Norges kyst, og oplevelserne afhænger af årstiden. Book din favoritårstid og glæd dig til en rejse du aldrig glemmer!

Sommeren | Juni - august
Oplev lyse timer hele døgnet når midnatssolen om sommeren oplyser de smukke fjorde og fjelde. Nord for polarcirklen går solen nemlig aldrig ned i juni og juli. Det unikke er besøget i Geirangerfjorden på vej mod nord (juni, juli og august).

Efterår | September - oktober
Efterårets røde og brune nuancer gør landskabet utroligt malerisk. Det er det smukkeste bagtæppe på vej mod nord, når Hurtigruten sejler ind til Hjørundfjorden. Over polarcirklen har du i efteråret også mulighed for at opleve nordlys. 

Vinter | November - december
Muligheden for at opleve det grønne dansende nordlys over polarcirklen er et af vinterens absolut højdepunkter!

Du kan også prøve underholdende vinteroplevelser som hundeslædekørsel, snehotel eller snescooterkørsel gennem det hvide vinterlandskab. 

Forår | April - maj
Oplev når naturen vågner fra sin vinterdvale, og dyrelivet kan spottes i landskabet. Du vil opleve hvordan kysten ændrer farver og form, om end du er syd eller nord for polarcirklen. I maj kan du også være med til fejringen af Norges nationaldag i maj.

Med daglige afgange året rundt, er der rig mulighed for at opleve netop den årstid, du drømmer om.

Se vores klassiske rejser med Hurtigruten langs Norges kyst. På samme side kan du i forbindelse med eventuelle kampagner også se kampagnepriser og -betingelser.  


Explorerrejser med Hurtigruten

Lad din eventyrlyst få frit løb og tag med på dit livs rejse. På Hurtigrutens explorerrejser kan du opleve afsidesliggende og rå uberørt natur langt fra turismens hovedstrøg, fascinerende historie og skjulte kulturperler. Du kan fx opleve Antarktis' sidste urørte vildmark, sejle i kølvandet på de store opdagelsesrejsende gennem Nordvestpassagen, besøge små fjerntliggende bygder i Grønland eller opleve Canadas rå og vilde kyst.

I dag sejler Hurtigruten dog ikke kun i verdens kolde egne. Du kan også tage med på spændende ekspeditionssejladser til Sydeuropa, Nordamerika og endda så eksotiske steder som Sydamerika, Caribien og Centralamerika. Lad fx Hurtigrutens kyndige ekspeditionsteam guide dig gennem Amerikas frodige regnskove og tidligere glemte gamle civilisationer, eller bliv introduceret til Caribiens farverige dyreliv både over og under overfladen.

Hurtigrutens explorerdestinationer:

Antarktis Nordamerika
Svalbard Sydamerika
Island Caribien og Centralamerika
Grønland Europa


Følg ovenstående link for at se explorerrejser til din ønskede destination, eller læs mere om vores explorerrejser og se alle rejserne med Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

Kan du ikke finde din ønskede explorerrejse på vores hjemmeside? Kontakt os, så hjælper vi dig ud på dit ønskede Hurtigruten-eventyr!