INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Rundt om Amsterdam

Holland - Cykelferie på egen hånd

Strande, vindmøller, tulipaner og Amsterdam. Cykelferie i nemt terræn med enkelte dagsetaper på godt 60 km.

In stock
Travel Code
CYH-01

Det kan du glæde dig til

En cykelferie blandt vindmøller, blomstermarker, lange hvide sandstrande og skønne kulturbyer som Amsterdam, Den Haag, Rotterdam og Utrecht. Oplev det bedste af Holland på denne skønne 8-dages cykelferie. Ruten fører dig forbi unikke og bemærkelsesværdige oplevelser såsom fremstilling af det blå Delft keramik, den gamle hollandske fiskerlandsby Schiedam og et besøg i Goudas behagelige centrum, relativt uberørt af tiden, kendt for sit ostemarked, stearinlys, eventyr rådhus og de attraktive kanaler.

Kort

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

1. dag. Ankomst til Utrecht
Utrecht er Hollands 4. største by. Den har et fint gammelt centrum med mange smukke huse og et vældigt liv på de mange caféer langs kanalerne og på byens mange pladser. Og så er Utrecht cyklisternes by. Her er cykler over alt og i massevis. Alle cykler – de fleste i et adstadigt tempo, cykelstierne er brede og biler er her få af. Og for cykelnørder: Ved Utrechts hovedbanegård ligger verdens største parkeringshus med plads til 4.200 cykler – og i forbindelse med udvidelse af banegården er man samtidig i gang med at bygge et endnu større med plads til 12.500 cykler!
Overnatning som regel på Hotel Mitland – fredeligt beliggende ved en park 10 min fra Utrecht centrum.

2. dag. Til Amsterdam. 62 km
Man cykler stort set langs kanaler og floder hele vejen forbi mange fine huse. Dels nogle prægtige villaer og sommerresidenser bygget i det 17. og 18. århundrede af rige købmænd fra Amsterdam dels små husbåde, eller almindelige murstenshuse. Indimellem møder man en rigtig bondegård med grønne marker og græssende køer, får og heste. En helt særlig oplevelse er det at cykle ind i Amsterdam langs Amstelfloden. Først nyt og virkelig mondænt byggeri derefter de gamle huse, bådene, cafeerne og broerne.
Indkvartering f.eks. på Westcord Art i Amsterdam.

3. dag. Til Zandvoort. 32 km
Dagens etape er kort så giv dig tid til at gå lidt rundt i Haarlem. En hyggelig by med fine gamle huse med smukke gavlpartier, hyggelige gader, torve og cafeer langs kanalen. Se evt efter de små ”hofjes” som er haver fra 18. og 19.hundrede-tallet, ejet af rige indbyggere og hvor ældre enker kunne dyrke frugt og grønt, så de kunne holde sulten fra døren. Herfra videre gennem Zuid-Kennemerland, et smukt naturområde. Dagen ender ved havet blandt klitter og sandstrand i Zandvoort.
Indkvartering f.eks. på Palace Hotel Zandvoort.

4. dag. Til Den Haag. 43 km
Dagens etape står i klitterne og blomsternes tegn. De vindomsuste klitter beskytter ikke kun baglandet mod havet, men giver også grobund for små, vilde strandplanter. April måned er ideel, hvis du vil opleve de mange marker med blomstrende hyacinter, tulipaner og narcisser. Cykler du her om sommeren, kan du nyde de mange strande og strandcafeer. Dagens mål er Den Haag, der både er Hollands regeringsby og kongeresidens. Desuden er det en spændende og livlig by med fine gamle huse ned til kanalerne, store pladser med cafeer og brede boulevarder med flotte palæer.
Indkvartering f.eks. på Best Western Den Haag.

5. dag. Til Rotterdam. 45 km
Ad cykelstier ud af Den Haag. Herefter følger man kanalen forbi grønne marker og græssende køer og byer i det fjerne. Man kommer til Delft med smukke gamle huse langs de mange kanaler, et fantastisk rådhus og en imponerende domkirke. Og Delft er kendt for sit blåmalede porcelæn. Fra Delft cykler man videre langs kanalerne. Her er fredeligt med udsigt til marker men efterhånden som vi nærmer os Rottedam møder vi forstæderne og et væld af kryssende veje og cykelruter.
Rotterdam er en spændende, moderne by, så giv dig tid til at besøge f.eks. Markthalle med den blomsterdekorerede vælving der rummer både markedshal og boliger, Kubus husene og den gamle havn med kraner og gamle skibe.
Indkvartering f.eks. på skibet Hotel SS Rotterdam eller Hotel New York.

6. dag. Til Gouda. 58 km
Man følger Rhinen/Maas ud af Rotterdam og cykler om kap med fragtbådene. Man cykler over kæmpeslusen ved Krimpen an den Ijssel. Nu fortsætter turen på diger langs kanaler. I Krimpen har man mulighed for at tage båden til Kinderdijk med de 19 vindmøller, der blev bygget til at pumpe vand fra det inddæmmede område, så jorden kunne dyrkes. Senere går turen gennem et charmerende vådområde med et hav af små kanaler, græssende køer og får, snadrende ænder, fiskehejrer og måske en stork til ostebyen Gouda. Har du mulighed for det, kan du planlægge ferien så du har mulighed for at opleve byens ostemarked torsdag morgen.
Indkvartering f.eks. på Best Western Hotel Gouda.  

7. dag. Til Utrecht. 50 km
Endnu en dag i flade grønne landskaber. Man cykler du langs skove, forbi store flotte huse og parker, langs floder, damme, søer og sumpede enge inden man igen når Utrecht.
Indkvartering f.eks. på Hotel Mitland.

8. dag. Hjemrejse

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1

En dejlig tur i nemt terræn på skiltede cykelstier og fredelige småveje. Skiltning i Holland består af et netværk af nummererede vejkryds (knooppunten), der dækker hele landet. Det er en nem måde at finde vej på mellem byerne, uden nødvendigvis at skulle følge den detaljerede rutebeskrivelse.
Turen er velegnet for familier med store børn. Daglige cykel etaper på 45-70 km.
Ved ankomst til starthotel får du udleveret detaljeret turbeskrivelse på engelsk samt gode kort. Også muligt at leje GPS - skal bestilles hjemmefra.

Indkvartering

Man bor på 3-4* hoteller med eget bad og toilet. Turen er inkl. morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Cykler og udstyr

Du kan leje herre eller unisex cykel med enten 21, 24 eller 27 gear og håndbremse.
Derudover kan du leje elcykel, barnecykel (findes kun med 21 gear og håndbremse), anhænger til børn samt 1/2-cykel.

Cyklerne er udstyret med bagtasker, lås, pumpe og lille reparationssæt.
Muligt at leje cykelhjelm.

Cykelleje er inkl. tyveriforsikring.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Man kan flyve fra København og Billund direkte til Amsterdam. Der er tog fra Schiphol lufthavnen til Utrecht. Turen tager ca. 1 time.

Tog:
Man kan også vælge at tage toget fra Danmark. Fra København tager det ca. 11 timer og turen går via Hamborg og Osnabrück.

Kør selv:
I bil er der ca 600 km. Muligt at parkere i Utrecht. Parkering kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:

Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse 3-4*

Fra 8.098,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse 3-4*

Fra 6.098,- DKK
Praktiske Informationer

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag fra 1. april til 23. september 2021

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning inkl. morgenmad
 • Bagagetransport
 • Kort og rutebeskrivelse på engelsk og informationsmateriale (1 sæt pr. værelse)
 • GPS-ruter

 Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til og fra Danmark
 • Eventuelle turistskatter
 • Bådture

Tillæg:

 • Cykelleje: 1130 kr.
 • Elcykel: 1950 kr.
  Barnecykel: 990 kr.
 • Cykelhjelm: 95 kr.
 • GPS med indlagte ruter: 160 kr.
 • 6x halvpension (ikke halvpension i Den Haag): 2150 kr.
 • Ekstra nat inkl. morgenmad:
  • Utrecht: dobbeltværelse 670 kr. pr person/enkeltværelse 950 kr. pr person
  • Amsterdam: pris på forespørgsel

Børnerabatter:

 • 0-2 år: gratis
 • 3-10 år: 50%
 • 11-15 år: 25%

Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

Agentforbehold:
Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er DutchBiketours og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om DutchBiketours. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden

Loading...