Bestil

Rundt om Amsterdam

Holland | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Strande, vindmøller, tulipaner og Amsterdam. Cykelferie i nemt terræn med enkelte dagsetaper på godt 60 km. Oplev flere forskellige seværdigheder på denne fine rundtur i det hollandske.

In stock
Travel Code
CYH-01
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Oplev kulturbyerne Amsterdam, Den Haag, Rotterdam og Utrecht
blue encircled check Cykl om kap med fragtbådende langs smukke kanaler
blue encircled check Nemme cykelruter med flade terrænner
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

En cykelferie blandt vindmøller, blomstermarker, lange hvide sandstrande og skønne kulturbyer som Amsterdam, Den Haag, Rotterdam og Utrecht. Oplev det bedste af Holland på denne skønne 8-dages cykelferie. Ruten fører dig forbi unikke og bemærkelsesværdige oplevelser såsom fremstilling af det blå Delft keramik, den gamle hollandske fiskerlandsby Schiedam og et besøg i Goudas behagelige centrum, relativt uberørt af tiden, kendt for sit ostemarked, stearinlys, eventyr rådhus og de attraktive kanaler.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

1. dag. Ankomst til Utrecht
Utrecht er Hollands 4. største by. Den har et fint gammelt centrum med mange smukke huse og et vældigt liv på de mange caféer langs kanalerne og på byens mange pladser. Og så er Utrecht cyklisternes by. Her er cykler over alt og i massevis. Alle cykler – de fleste i et adstadigt tempo, cykelstierne er brede og biler er her få af. Og for cykelnørder: Ved Utrechts hovedbanegård ligger verdens største parkeringshus med plads til 4.200 cykler – og i forbindelse med udvidelse af banegården er man samtidig i gang med at bygge et endnu større med plads til 12.500 cykler!

2. dag. Til Amsterdam. 62 km
Man cykler stort set langs kanaler og floder hele vejen forbi mange fine huse. Dels nogle prægtige villaer og sommerresidenser bygget i det 17. og 18. århundrede af rige købmænd fra Amsterdam dels små husbåde, eller almindelige murstenshuse. Indimellem møder man en rigtig bondegård med grønne marker og græssende køer, får og heste. En helt særlig oplevelse er det at cykle ind i Amsterdam langs Amstelfloden. Først nyt og virkelig mondænt byggeri derefter de gamle huse, bådene, cafeerne og broerne.

3. dag. Til Zandvoort. 32 km
Dagens etape er kort så giv dig tid til at gå lidt rundt i Haarlem. En hyggelig by med fine gamle huse med smukke gavlpartier, hyggelige gader, torve og cafeer langs kanalen. Se evt efter de små ”hofjes” som er haver fra 18. og 19.hundrede-tallet, ejet af rige indbyggere og hvor ældre enker kunne dyrke frugt og grønt, så de kunne holde sulten fra døren. Herfra videre gennem Zuid-Kennemerland, et smukt naturområde. Dagen ender ved havet blandt klitter og sandstrand i Zandvoort.

4. dag. Til Den Haag. 45 km
Dagens etape står i klitterne og blomsternes tegn. De vindomsuste klitter beskytter ikke kun baglandet mod havet, men giver også grobund for små, vilde strandplanter. April måned er ideel, hvis du vil opleve de mange marker med blomstrende hyacinter, tulipaner og narcisser. Cykler du her om sommeren, kan du nyde de mange strande og strandcafeer. Dagens mål er Den Haag, der både er Hollands regeringsby og kongeresidens. Desuden er det en spændende og livlig by med fine gamle huse ned til kanalerne, store pladser med cafeer og brede boulevarder med flotte palæer.

5. dag. Til Rotterdam. 45 km
Ad cykelstier ud af Den Haag. Herefter følger man kanalen forbi grønne marker og græssende køer og byer i det fjerne. Man kommer til Delft med smukke gamle huse langs de mange kanaler, et fantastisk rådhus og en imponerende domkirke. Og Delft er kendt for sit blåmalede porcelæn. Fra Delft cykler man videre langs kanalerne. Her er fredeligt med udsigt til marker men efterhånden som vi nærmer os Rottedam møder vi forstæderne og et væld af kryssende veje og cykelruter.
Rotterdam er en spændende, moderne by, så giv dig tid til at besøge f.eks. Markthalle med den blomsterdekorerede vælving der rummer både markedshal og boliger, Kubus husene og den gamle havn med kraner og gamle skibe.

6. dag. Til Gouda. 58 km
Man følger Rhinen/Maas ud af Rotterdam og cykler om kap med fragtbådene. Man cykler over kæmpeslusen ved Krimpen an den Ijssel. Nu fortsætter turen på diger langs kanaler. I Krimpen har man mulighed for at tage båden til Kinderdijk med de 19 vindmøller, der blev bygget til at pumpe vand fra det inddæmmede område, så jorden kunne dyrkes. Senere går turen gennem et charmerende vådområde med et hav af små kanaler, græssende køer og får, snadrende ænder, fiskehejrer og måske en stork til ostebyen Gouda. Har du mulighed for det, kan du planlægge ferien så du har mulighed for at opleve byens ostemarked torsdag morgen.

7. dag. Til Utrecht. 50 km
Endnu en dag i flade grønne landskaber. Man cykler du langs skove, forbi store flotte huse og parker, langs floder, damme, søer og sumpede enge inden man igen når Utrecht.

8. dag. Hjemrejse
Hjemrejse efter morgenmad, medmindre du har booket ekstra nætter.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1

down v arrow

En dejlig tur i nemt terræn på skiltede cykelstier og fredelige småveje. Skiltning i Holland består af et netværk af nummererede vejkryds (knooppunten), der dækker hele landet. Det er en nem måde at finde vej på mellem byerne, uden nødvendigvis at skulle følge den detaljerede rutebeskrivelse.
Turen er velegnet for familier med store børn. Daglige cykel etaper på 32-62 km.
Ved ankomst til starthotel får du udleveret detaljeret turbeskrivelse på engelsk samt gode kort. Også muligt at leje GPS - skal bestilles hjemmefra.

Indkvartering

down v arrow

Man bor på 3-4* hoteller med eget bad og toilet. Turen er inkl. morgenmad. 

Cykler og udstyr

down v arrow

Du kan leje herre eller unisex cykel med enten 21, 24 eller 27 gear og håndbremse.
Derudover kan du leje elcykel, barnecykel (findes kun med 21 gear og håndbremse), anhænger til børn samt 1/2-cykel.

Cyklerne er udstyret med bagtasker, lås, pumpe og lille reparationssæt.
Muligt at leje cykelhjelm.

Cykelleje er inkl. tyveriforsikring.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Man kan flyve fra København og Billund direkte til Amsterdam. Der er tog fra Schiphol lufthavnen til Utrecht. Turen tager ca. 1 time.

Tog:
Man kan også vælge at tage toget fra Danmark. Fra København tager det ca. 11 timer og turen går via Hamborg og Osnabrück.

Kør selv:
I bil er der ca 600 km. Muligt at parkere i Utrecht. Parkering kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:

Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Vejr og klima

down v arrow

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

2 personer. Dobbeltværelse 3-4*

Fra 7.098,- DKK

2 personer. Enkeltværelse 3-4*

Fra 9.898,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag i sæsonen

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning inkl. morgenmad
 • Bagagetransport
 • Kort og rutebeskrivelse på engelsk og informationsmateriale (1 sæt pr. værelse)
 • GPS-ruter
 • Nødtelefon

 Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport til og fra Danmark
 • Eventuelle turistskatter
 • Bådture

Tillæg (se priser under "bestil"):

 • Cykelleje
 • Elcykel
  Børnecykel
 • Cykelhjelm
 • Ekstra nat før eller efter inkl. morgenmad:
  • Utrecht
  • Amsterdam

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Dutch Bike Tours, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Dutch Bike tours. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden