Bestil

Fra Bordeaux til Toulouse

Frankrig | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Find cykelhjelmen frem og tag med på en vidunderlige cykelferie i Frankrigs vidundere, som byder på vinområder i verdensklasse, charmerende landsbyer og prægtig natur.

In stock
Travel Code
CYF-359
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Følg Garonne-kanalen, optaget på UNESCOs verdensarvsliste
blue encircled check Cykl gennem charmerende byer og Bordeaux' utallige vinmarker
blue encircled check Oplev ”Den lyserøde by”, Toulouse
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon6 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Denne fantastiske cykelferie til Frankrig tilbyder noget for enhver smag! Drømmer du om en cykelferie fyldt med natur, kultur, sport, kulinariske oplevelser og hygge, er dette den perfekte ferie for dig. På din rejse i Frankrig følger du Garonne-kanalen, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, og udforsker bl.a. Frankrigs mangfoldige landskaber. Udover dette kan du opleve adskillige vinmarker, frugtplantager, landsbyer og historiske monumenter. Dit cykeleventyr starter i storbyen Bordeaux, som er kendt for sit vinområde og for sine mange, prægtige slotte, og den slutter i violbyen Toulouse. Glæd dig til at omfavne den franske atmosfære og til at starte hver eneste morgen med at sige ”Bonjour”.

Kort

down v arrow


*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Bordeaux
Du ankommer på egen hånd til UNESCO-byen Bordeaux, hvor du bliver indkvarteret på et centralt 3-stjernet hotel. Her får du udleveret din cykel og rutenotater, som angiver din rute. Bordeaux er en meget populær storby, bl.a. på grund af byens mange vinmarker og smukke floder, som du har fornøjelsen af at udforske.

Dag 2. Fra Bordeaux til Entre-Deux-Mers
Cykling: 45-60 km - 200 højdemeter
I dag følger du en rute, som giver dig mulighed for at opleve Entre-Deux-Mers-regionen, som består af 55 km smukke, grønne stier og veje. Dette landskab kommer uden tvivl til at tryllebinde dig. Når du forlader Bordeaux, følger du stien ved den smukke Garonne-flod. Undervejs cykler du gennem Entre-Deux-Mer’s, indtil du ankommer til Creon og Sauveterre de Guyenne, som er to storslåede byer med historiske bymure. Sidst på dagen cykler du ad små veje, som omgivet af vinmarker, til du når din overnatning.
Måltider inkluderet: morgenmad og aftensmad

Dag 3. Begyndelsen af Garonne-kanalen
Cykling: 25-55 km - 225 højdemeter
I dag følger du en smuk cykelrute, som skiftevis går gennem charmerende vinmarker og imponerende skove. Ruten er nem og kan tilpasses efter dine ønsker. Under turen kan du nyde de mange stoppesteder, som er tilgængelige for alle cyklister. Sidst på eftermiddagen, bliver du indkvarteret på et hyggeligt gæstehus i Meilhan eller Sigalens.
Måltider inkluderet: morgenmad og aftensmad

Dag 4. Garonne-dalen og dens rigdom
Cykling: 55-60 km - 100 højdemeter
Dagen byder på en naturskøn cykeldag gennem Garonnedalen og adskillige frugtplantager, hvor du bl.a. cykler gennem Buzet-sur-Baise, Le Mads d’Aen og andre små, charmerende byer. Senere på dagen ankommer du til det populære område Sérignac, hvor du kan udforske en historisk landsby, der kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede.
Måltider inkluderet: morgenmad (aftensmad kan tilkøbes)

Dag 5. Fra Sérignac sur Garonne til Moissac
Cykling: 60km - 60 højdemeter
Dagens cykelrute byder på adskillige seværdigheder, som du kan glæde dig til at opleve. Først følger du en nem og sikker rute omgivet af pragtfulde platantræer. Af seværdigheder kan du se frem til at beundre fantastiske steder som bl.a. kanalbroen over Baise, akvædukten Agen Auvillar, Saint-Nicolas-de-la-Grave-søen og endelig den historiske by Moissac. I den sidste overnatning langs kanalen kan du nyde den rolige atmosfære samt et fantastisk hotel med panoramaudsigt over floderne Garonne og Tarn, der mødes på dette punkt.
Måltider inkluderet: morgenmad (aftensmad kan tilkøbes)

Dag 6. Mellem Capitol og Abbey
Cykling: 64 km - 100 højdemeter
Garonne-kanalen fremhæver landsbyernes charme i Tarn-et-Garonne-regionen, som er domineret af kirker i gotisk stil fra Toulouse. Du kan f.eks. besøge Montech, der er kendt for sin unikke marina. Du kan selvfølgelig ikke rejse hjem igen, uden at have set Toulouse, som kan prale af sin berømte Place du Capitole samt øgenavnet ”Den Lyserøde By” på grund af de lersten, der bruges til at bygge i byen. Byens andet øgenavn er selvfølgelig også ”Violernes By”, som du yderligere kan glæde dig til at beundre. Om aftenen indkvarteres du på et 3-stjernet hotel.
Måltider inkluderet: morgenmad

Dag 7. Hjemrejse
Hjemrejse, medmindre du har bestilt ekstra nætter.
Måltider inkluderet: morgenmad

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen udleveres ved ankomst.


Sværhedsgrad 1

down v arrow

Denne cykelferie byder på et nemt terræn med få bakker med korte dagsetaper på omkring 25-60 km. Alle med en almindelig kondition kan sagtens klare turen.

Indkvartering

down v arrow

Under dit cykeleventyr bliver du indkvarteret på forskellige 3- og 4-stjernede hoteller/gæstehuse. Din bagage bliver transporteret fra hotel til hotel.

Cykler og cykeludstyr

down v arrow

Du har mulighed for at leje en cykel eller el-cykel, se priser under tillæg. Cyklerne er udstyret med låse, reparationsudstyr, saddeltasker, cykelhjelme, cykeltasker, cykel assistance (ved store skader).

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Du kan flyve til Bordeaux Lufthavn.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

down v arrow

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

1 person. Enkeltværelse

Fra 9.798,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 7.098,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

 • Hver dag i sæsonen 

Inkluderet i prisen:

 • 6 overnatninger inkl. morgen
 • Transport af bagage
 • Detaljeret rutebeskrivelse på engelsk
 • 2 x aftensmad (dag 2 og 3)
 • Nødtelefon

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport fra/til Danmark
 • Cykelleje

Mulige tilkøb (Se priser for tilkøb under "Bestil"):

 • Leje af cykel
 • 2 x ekstra aftensmad (dag 4 og 5)
 • Ekstra nætter
Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Evazio, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Evazio. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden