Azorernes magiske verden

Azorerne | Vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1-2

Udforsk Azorernes frodige natur på en uforglemmelig rejse på egen hånd. Oplev de storslåede kratersøer, Furnas varme kilder og idylliske byer, der byder velkommen på portugisisk manér.

In stock
Travel Code
VAI-010
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Udforsk Azorernes største ø, São Miguel
blue encircled check Tag på uforglemmelig hvalsafari
blue encircled check Vandre i det ikoniske Furnas-krater, og se en aktiv vulkan
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Pak kufferten og tag med på en eventyrlig rejse til Azorernes frodige landskab. Rejsen udfolder sig på São Miguel, Azorernes største ø, som ligger i hjertet af Atlanterhavet. Her kan du se frem til at udforske øens tre majestætiske kratere, de dejlige sandstrande og idylliske fiskerlandsbyer, som er omgivet af den blide Golfstrøm. Glæd dig til at opleve alt fra vulkanen Furnas og dens varme kilder, til calderaen i Sete Cidades, der er omkranset af grønne søer, græsgange og blå hortensiaer. Frodig natur, bananafgrøder, maleriske landsbyer med hvide huse og kirker fra barokken byder dig desuden velkommen til den portugisiske livsstil.

Kort

down v arrow

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1. Ankomst til Azorerne
Velkommen til Azorerne. Du ankommer til lufthavnen, hvorefter du bliver kørt til dit hotel i Capelas, på den nordlige del af øen. Her skal du opholde dig i to nætter.

Dag 2. Sete Cidades
Vandretid: ca. 4 timer, 12 km.
Det er blevet tid til at opleve den vestlige del af São Miguel, der huser det store krater Sete Cidades. Her venter de to kratersøer, der udstråler hver sin klare, blå og grønne farve. Søerne er adskilt af en bro med 7 buer, der symbolsk repræsenterer de 7 byer på det tabte kontinent Atlantis. Efter dagens vandretur bliver du kørt langs den nordlige kystvej, hvor du undervejs ser de fredelige landsbyer med hvide huse, de små havne og flotte klipper.

Dag 3. Ponta Delgada og hvalsafari
Denne morgen går turen til Ponta Delgada. Du kan bruge formiddagen på at gå på opdagelse i den smukke hovedstad, der bugner med kirker, haver og brostensbelagte gader. Om eftermiddagen går turen mod havet, hvor der venter en uforglemmelig hvalsafari, hvor du lærer mere om det fascinerende marineliv, der udspiller sig i det store hav ud for Azorerne. Du opholder dig i to nætter på hotellet i Ponta Delgada.

Dag 4. Lago de Fogo
Vandretid: ca. 4 timer, 12 km.
I dag bliver du kørt til dagens vandre-spot. Du kommer til at vandre ved den berømte sø, Lagoa do Fogo. For at nå søen, skal du vandre langs områdets vandingskanal, også kaldt Levada, og krydse et geotermisk aktivt område. Du kommer også til at nyde de betagende udsigter fra toppen, hvorfra du på en klar dag kan se alle de nært omliggende områder. Turen går tilbage langs kysten, hvorfra din transfer venter på at tage dig med tilbage til hotellet.

Dag 5. Rota de Agua (vandvejen)
Vandring: 8 km - ca. 3 timer
Igen i dag køres du til vandredagens startsted. Herfra skal du følge ”vandvejen”, som lokalt er kendt som Rota de Agua. På vejen vil du nå til Janela do Inferno, en lodret mur, der er rig på vandkilder. Her er det muligt at se et hulrum, der helt naturligt er lavet af vandets kraft. Udnyt muligheden for at værdsætte skønheden af dette sted ved at holde en velfortjent pause her og samle energi til næste etape. Når du begiver dig videre, vil du krydse en række majestætiske broer, der engang blev brugt til at forsyne den gamle alkoholfabrik i Lagoa. Herefter er der transfer til Furnas hvor du har to overnatninger.

Dag 6. Gorreanas teplantager – Maia – Praia da Viola – Furnas
Vandring: 6 km - ca. 2 timer
Dag 6 byder på et regionskift, og du sætter kurs mod Furnas-dalen, der er beliggende i den centrale del af øen. Du vil blive kørt og sat af ved teplantagen i Gorreana (fri adgang), som er en af de mest unikke plantager i Europa. Her dyrkes, indsamles og fremstilles teen som forfædrene gjorde det mange år tilbage. Herefter bliver du kørt videre til byen Maia for at påbegynde dagens vandretur. Du går ad en snoet sti, der fører dig igennem de beskårede, grønne buske. Vi anbefaler, at du følger stien, så du dermed kommer igennem plantagerne. Nogle af de forhøjede dele af stien kan prale af at give en fantastisk udsigt over den nordlige kyst. Herefter vil en lille landevej føre dig til landsbyen Maia, hvor du kan glæde dig til en smuk kystvandring der beriger dig med både natur og kultur. Her kan du nyde det smukke hav og de mange bassiner, der engang blev brugt af landsbyernes kvinder til tøjvask. Du kommer også forbi områdets vindmøller, der vidner om øens fortid med hvedeavl. Du ender dagen i Furnas, hvor du skal tilbringe to nætter.

Dag 7. Furnas
Vandring: 12 km - ca. 3 timer
I dag vandrer du i Furnas-krateret. Mens du bevæger dig gennem frodig vegetation, vil du se øgruppens aktive vulkan og komme forbi varme kilder, gasventiler og svovlbade. Du vil opleve områdets tætte forbindelse til de gastronomiske traditioner, hvilket viser sig i den berømte "cozido", som er tilberedt med geotermisk varme.

Dag 8. Hjemrejse
Hjemrejsedagen er kommet. Du vil blive hentet af en taxi 2,5 timer før din flyafgang.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1-2

down v arrow

Denne vandretur er let til moderat. Dagene varierer fra 2-4 timers vandring, med en generel stigning fra 100-500 meter. Med en normal kondition klarer du snildt denne vandreferie.

Vi anbefaler altid et grundlæggende godt konditionsniveau, men som udgangspunkt kan alle være med på denne tur. De fleste vandreture fører dig langs stille stier spredt over hele øen. På den måde samler du masser af indtryk fra São Miguel.

Indkvartering

down v arrow

Undervejs bor du på dejlige, 3-4- stjernede hoteller med pool, hvor du kan slappe af efter vandredagene. Turen er inkl. morgenmad.

Frokost kan tilkøbes på hotellerne til den efterfølgende dag, og medbringes på vandringen, ellers kan der købes i lokale butikker i overnatningsbyerne og medbringes.

Til aftensmad kan du frit vælge om du vil spise på hotellet eller på en af de lokale restauranter.

OBS: disse er ikke en garanti, ved udsolgt på de nævnte hoteller, bookes andre af samme standard.

Vejr og klima

down v arrow

Vejr og klima på Azorerne

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Det er muligt at flyve til Ponta Delgada airport, hvor der er arrangeret transfer hen til det første hotel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
   

1 person. Enkeltværelse

Fra 14.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 9.998,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Mulige ankomstdage:

  • Hver dag i sæsonen

Inkluderet i prisen:

  • 7 overnatninger inkl. morgenmad
  • Bagagetransport
  • Transfer ifølge programmet
  • Transfer fra/til Ponta Delgada lufthavn
  • Rutebeskrivelse og kort på engelsk (tilsendes pr. mail hjemmefra)
  • Hvalsafari

Ikke inkluderet:

  • Transport til og fra Danmark
  • Drikkevarer
  • Eventuelle turistskatter

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Walk Inn, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Walk Inn. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden