Ferier til fantastiske øer

Nyhed

Hos Ruby Rejser elsker vi at komme lidt væk fra fastlandet og gå på opdagelse på øer omgivet af uanede mængder ren havluft og masser af vand. 

Om det er varmen og tropiske temperaturer, der lokker, eller om sneklædte fjelde i det kolde nord bare er sagen - så har vi en aktiv ø-ferie til dig!
Oplev bl.a. Middelhavets smukkeste ø, Korsika, med sine dramatiske bjerge og idylliske byer, de uberørte vulkanøer, Azorerne - eller det fantastiske, norske ørige, Svalbard, der har uberørt arktisk ødemark, så langt øjet rækker. Uanset hvilken ø, du udser dig, kan vi garantere dig en helt særlig ferie!

Lyder det som noget for dig? Så læs roligt videre, og find det ø-eventyr, du drømmer om.  

Vidunderlige Korsika

Ruby Rejser er stolte over at have Korsika på listen over rejser! Det er uden tvivl Middelhavets smukkeste ø, og vi bliver gang på gang fascineret af denne smukke ø's natur. De dramatiske og høje bjerge, de talrige naturlige pools og ikke mindst de mange, hvide sandstrande med krystalklart vand, er blot noget af det, du kan opleve.Tag med Ruby Rejser på denne gruppevandreferie med dansk vandreleder, hvor sværhedsgraden er mild og kan overkommes af de fleste. Vi garanterer dig en vandreferie for livet, og vi er sikre på, at du hurtigt får smag for denne naturperle.   

Udsigt til Bonifacio fra havet Lille bugt med azurblåt hav Folk der bader i naturlige swimmingpools


Det storslåede Svalbard

Er du vild med sneklædte fjelde, og drømmer du stadig om at se smukke udsigter til den uendelige, arktiske vildmark? På denne fantastiske 4-dages rejse til Svalbard er du sikret at få naturoplevelser, du sent vil glemme. Svalbard er det norske ørige, der ligger midt i ishavet - halvvejs mellem Norge og Nordpolen. Svalbard betyder 'kolde kyster' og har også fået tilnavnet 'Isbjørnens rige', hvorfor du kan være heldig at få lov at spotte isbjørne på denne tur. Tag med Ruby Rejser til Svalbard i påsken, hvor solen igen er tilbage over horisonten, og hvor vi har rig mulighed for masser af storslåede oplevelser i de lange lyse dage. Vi vil bl.a. opleve naturen fra en 4 timers hundeslædetur, få indblik i en sand vildmarksaften på Camp Barentz og komme helt tæt på de vilde isgrotter.   

Udsigt over Longyearbyen i Svalbard


Azorerne – de fantastiske vulkanøer

Tag med Ruby Rejser til de magiske Azorerne og oplev uendelige naturoplevelser. Azorerne er en unik lille, portugisisk ø-gruppe med 9 øer midt ude i Atlanterhavet. Når vi rejser til Azorerne, mærker du hurtigt, at du er langt væk hjemmefra, og du har derfor rig mulighed for at slappe af og indtage øernes fantastiske og uberørte natur. Med denne gruppevandreferie til hovedøen São Miguel, er du sikret varieret og rå natur, hvor vi bl.a. skal vandre blandt levadaer, vulkaner, boblende huller, varme kilder og frodige skove. Du må ikke gå glip af en fantastisk vandreferie til denne smuk vulkanø, der tilmed har et behageligt klima hele året rundt - perfekt til vandring.

Udsigt til eksotiske sorte lavaklipper Udsigtspunkt over Azorerne med blomster i forgrunden Vandrere på række tæt på vandløb


Mallorca - danskernes fortrukne ferieparadis

Det er ikke uden grund, at Mallorca i årevis er blandt danskernes fortrukne ferie destinationer. Mallorca har lidt af det hele, og der er noget for enhver. Idylliske oaser, azurblåt hav, Middelhavsvarmen, skønne strande og lækre spanske delikatesser. Mange vandrere rejser derfor også til Mallorca for at opleve øens mange skatte til fods. Ruby Rejser arrangerer flere forskellige vandreferier til Mallorca, men med netop denne populære gruppevandretur, er du garanteret en dejlig ferie, hvor vandring og afslapning kombineres. Med vores danske rejseleder med på turen, vandrer vi i roligt tempo på gamle æselstier og kommer forbi klippekyster, duftende appelsinlunde og frodige skove. Vi bor i hjertet af det gamle og uberørte Sóller område, hvor vi kan nyde en velfortjent dukkert i havet, der ligger få 100 meter fra hotellet, efter dages vandretur. 

Vandrere på tur på gammel æselsti på Mallorca