30 års magisk samarbejde med Disneyland® Paris

Nyhed

Minnie 30 års Mickey 30 års Slot 30 års

Fra alle os til alle jer

I år fejrer Disneyland® Paris deres 30 års jubilæum, og det betyder også, at vi nu har samarbejdet med dem i 30 magiske år! Ruby Rejser ejer nemlig Magic Tours, der siden 1992 har hjulpet Disney-elskende med skræddersyede rejser til den eventyrlige park. Magic Tours er Nordens førende arrangør af Disney-rejser, og vi brænder for det, vi gør - ingen kender Disneyland Paris bedre end os! Det har været en fortryllende rejse indtil videre, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet, så længe parken har deres døre åbne. 

I forbindelse med jubilæet har vores direktør, Mads Bygballe, været et smut forbi Disneyland Paris, hvor han har været så heldig at modtage en fornem pris - den kommer til at pynte fint på kontoret!

Mads i Disneyland Mads i Disneyland

Disneyland Paris fejrer deres jubilæum med fantastiske shows og fabelagtige festligheder, og du kan tage del i fejringen helt frem til d. 30. september 2023. Dette er uden tvivl en fuldstændig enestående oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for!

Hvis nogen forstår at holde en fest, så er det Disneyland Paris, og du kan opleve den magiske park, som du aldrig før har set den. I anledning af de 30 år med Mickey Mouse, Minnie, Anders And, Fedtmule og alle de andre pragtfulde karakterer er Disneyland Paris simpelthen gået all-in med oppyntning og udsmykning af deres eventyrpark, der nu er mere eventyrlig end nogeninde før. 

Du kan bl.a. glæde dig til at opleve Disney-karaktererne i festtøj, fortryllende nye udstillinger, eksklusive souvenirs og smagsprøver foruden det spektakulære show "Dream...and Shine Brighter", der er skabt helt særligt til 30-årsdagen.

Pavillon 30 års Slot 30 års

Går du, forståeligt nok, og drømmer om at opleve det magiske 30 års jubilæum, så tøv ikke med at tage kontakt til Magic Tours, hvor vi vil gøre vores absolut ypperste for at skræddersy den rejse, der passer til dig og dine behov. Vi ved, at behovene kan variere efter, om man rejser med sin familie, partner eller vennegruppe, og om der er ældre eller småfolk i selskabet, og derfor tilbyder vi overnatning på forskellige spektakulære hoteller.

Du kan vælge mellem at bo på Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Sequoia Lodge, Disney's Hotel Cheyenne, Disney's Hotel New York - The Art Of Marvel, Disneyland® Hotel, Villages Nature® Paris by Center Parcs, Disney's Newport Bay Club og Disney's Davy Crockett Ranch, der alle står klar til at forbløffe dig med hver sin individuelle charme. Vi forstår godt, hvis det er svært at vælge!

Ønsker du en bekvem og afslappende tur til det franske, så kan du hoppe ombord på Magic Tours' egen bus, der kører dig direkte til din valgte indkvartering. Der er afgang både i sommer- og efterårsferien, så det bør helt klart indgå i dine overvejelser, hvis du skal nyde din næste ferie i verdens mest vidunderlige park.

Tak for de 30 år - lad os tage 30 mere!

Show