Mellem Brügge og Amsterdam

Belgien | Cykelkrydstogt gennem flade Flandern | Sværhedsgrad 1

Nyd daglige cykelture i cykellandet Holland, og mærk den franskprægede charme i Flandern. Turen går gennem to af Europas flotte kulturbyer, enten fra Brügge til Amsterdam eller omvendt.

In stock
Travel Code
KR-64
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkSmag på lækre belgiske gourmet-specialiteter
blue encircled checkOplev Antwerpen og Dordrecht, en af Hollands ældste byer
blue encircled checkEngelsk- og tysktalende cykelguide
calendar icon74 afrejser
transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png Egen transport
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Med flodbåden oplever du charmerende floder og kanaler i det flade Holland, spændende storbyatmosfære i Amsterdam og den helt vidunderlige by Brügge i Belgien, med de mange kanaler og de farverige, karakteristiske husfacader.

Belgien og netop Flandern-området med de gamle byer Gent og Brügge, er et fantastisk cykelområde med fransk charme og gode belgiske gourmet-specialiteter som muslinger, pommes frites, vafler, chokolade og de hundredevis af forskellige, populære belgiske øl-sorter. 

I Holland krydser du det enormt store og vandrige Rhinen-delta, med de store floder og grønne marskområder. Men du cykler også langs smalle kanaler, passerer gamle vindmøller på stribe og oplever charmerende byer med vidt forskellig kultur. Dertil den imponerende grænseby, Antwerpen, som er kendt for sine mange diamantsliberier og den store havn. 

Du har god tid både ude på cykelruten og i de spændende byer, hvor båden har overnatningstop. Og du bestemmer helt selv hvor meget og hvor lidt du vil cykle. Dit flydende hotel følger med hele ugen - hver dag en ny havn, hvor du kan gå på opdagelse og sightseeing, ligegyldigt om du har tilbragt dagen ude på cykelruten eller har slappet af på skibets soldæk.

Kort

down v arrow

*Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dagsprogram fra Brügge til Amsterdam

Dag 1. Ankomst til Brügge:
Cykling: Fluvius: 11 km, Magnifique: 15 km
Check-in på båden mellem kl. 13 og 14. Efter et velkomstmøde med besætningen er det tid til en kort cykeltur i landskaberne omkring Brügge. Efter middagen vil der være en guidet gåtur rundt i Brügge.

Dag 2. Brügge - Gent, cykling:
Cykling: Fluvius: 57 km, Magnifique: 35 eller 57 km
En klassisk cykelrute mellem to vidunderlige byer. Du følger Gent-Oosteende-kanalen igennem typisk, flamsk landskab med skovstrækninger, grønne enge og igennem små landsbyer. Byen Gent var i middelalderen kendt for sin handelsvirksomhed, og har en pragtfuld bilfri bydel, en flot borg i bymidten samt mange hyggelige kanaler, som løber igennem denne herlige bys centrum. Båden har overnatningsstop i en lille forstad til Gent.

Dag 3. Gent - Dendermonde/St. Amands:
Cykling: Fluvius: 40 km, Magnifique: 40 eller 53 km
Dagens cykeletape starter efter lidt tid i Gent, I cykler langs med Scheldekanalen igennem småbyer som Wichelen, Berlare og Appels, indtil du kommer til den hyggelige by Dendermonde med det pragtfulde, typisk flamske ”Grote Markt” (torvet) midt i byen. Her er det oplagt at nyde en af de gode og kendte belgiske øl på en af de mange, hyggelige caféer. Magnifique sejler til St. Amands for natten. 

Dag 4. Dendermonde/St Amands - Temse - Antwerpen
Cykling: Fluvius: 48 eller 63 km, Magnifique: 32 eller 49 km
I følger floden Schelde via Temse til Antwerpen. I følger de smukt anlagte cykelstier langs med floden, indtil I når til dagens etapemål, havnebyen Antwerpen. Byen er kendt som diamantbyen og den berømte maler Rubens’ fødeby. Aftenen bør nydes med sightseeing i denne interessante og smukke by. Besøg f.eks. det berømte ølbryggeri, De Koninck eller museet, Aan de Stroom. Aftensmaden er på egen hånd i dag, så hvorfor ikke prøve kræfter med én af byens mange gode restauranter.

Dag 5. Antwerpen – Tholen – Dordrecht
Cykling: Fluvius: 36 eller 20 km, Magnifique: 36 eller 20 km
Fra Antwerpen går turen over grænsen til Holland, og gennem den enorme sluse Kreekrak til skovområdet Wouwse, inden I når den tidligere fiskerlandsby Tholen i provinsen Zeeland. I Tholen går I igen ombord og sejler til den smukke by og en Hollands ældste byer Dordrecht, hvor der er overnatningsstop. Undervejs passeres den imponerende Volkerak sluse.

Dag 6. Dordrecht - Kinderdijk - Vianen
Cykling: Fluvius: 57 km, Magnifique: 32 eller 57 km
Dagens store oplevelse er de 19 vindmøller på rad og række ved Kinderdijk. Den første strækning på dagens etape tager du med vandtaxaen til Alblasserdam (ca. 10 min.). Herfra er der kun en kort tur til Hollands mest berømte vindmøller. Møllerne blev opført i det 18. århundrede for at pumpe vand ud af det lavtliggende område. Når du evt. har besigtiget en af de møller, som er åben for publikum, går det videre langs med floden Lek til byen Schoonhoven, som er meget kendt for sin sølvsmedekunst. Sidste strækning går til etapemålet, fæstningsbyen Vianen, hvor du så finder frem til dit flydende hotel og aftensmaden ombord efter en begivenhedsrig dag.

Dag 7. Vianen - Breukelen - Amsterdam
Cykling: Fluvius: 38 eller 48 km, Magnifique: 36 eller 46 km
På denne sidste dag ombord kan du nyde en morgensejlads til byen Breukelen, hvor du finder din cykel frem til denne uges sidste cykeletape. Langs med floden Vecht cykler du nu i et herligt ferieområde syd for Amsterdam. Helt tilbage fra det 17. århundrede er dette område kendt som de rige Amsterdam-beboeres ferieparadis. Store gamle villaer, blomsterfyldte parker og små slotte skifter med flotte landskabsscenerier via landsbyerne Nieuwersluis, Loenen og Vreeland. I Nightevecht har du mulighed for at besøge et osteri, før du til sidst cykler gennem den historiske by Muiden. Du cykler langs med Amstel-floden, indtil du når Amsterdam, byen med de "1000 kanaler", hvor man må opleve den klassiske kanalrundtur. Her har du sidste overnatning på båden.

Dag 8. Check- ud 
Hjemrejse efter morgenmaden.

Dagsprogram fra Amsterdam til Brügge

Dag 1. Ankomst til Amsterdam
Cykling: 5-15 km
Check-in kl. 13.00. Afgang fra Amsterdam kl. 14.00. Båden sejler ud på den første etape til Vianen, en lille befæstet landsby ved floden Lek. Herfra kan du cykle en lille rundtur.

Dag 2. Vianen–Schoonhoven – Kinderdijk - Dordrecht
Cykling: Fluvius: 56 km, Magnifique: 32 eller 56 km
Først går turen til sølvsmedekunstens by, Schoonhoven. I fortsætter gennem regionen Alblasserwaard, langs floden Lek til Kinderdijk. Her er den mest kendte vindmøllepark i Holland placeret, med 19 vindmøller på rad og række. Et fantastisk flot syn midt i marskområdet. Møllerne blev opført i det 18. århundrede, for at pumpe vand ud af det lavtliggende område. Når du evt. har besigtiget en af de møller, som er åben for publikum, går det videre til Alblasserdam, hvorfra du tager vandbussen (ca. 10 min.) til Dordrecht, en af de ældste byer i Holland.

Dag 3. Dordrecht – Tholen - Antwerpen/Bergen op Zoom
Cykling: Fluvius: 20 eller 36 km, Magnifique: 42 eller 50 km
Fluvius: Dagen starter med en interessant sejltur til Tholen, som i gamle dage var en ø, men som nu er landfast med fastlandet. Herfra op på cyklen og gennem skovområdet Wouwse til det enorme slusekompleks Kreekrak. Sejlads til Antwerpen, den store og pragtfulde havneby, mest kendt for sine talrige diamantsliberier og således hovedsæde for Europas diamantindustri. Antwerpen er også den berømte maler Rubens fødeby. Programmet kan variere lidt fra tur til tur afhængigt af tidevandet.
Magnifique: Efter morgenmaden sejler skibet til Willemstad, hvorfra dagens cykelrute starter. Willemstad er en flot gammel by, og derfra cykler du til Tholen og Kreekrak slusekomplekset. Efter dette går cykelturen mod destinationen for dagen, Bergen op Zoom. Gå rundt og udforsk den historiske befæstede by, med monumentale byninger der går mere end 800 år tilbage i tiden.

Dag 4. Antwerpen – Temse - Dendermonde/Bergen op Zoom - Antwerpen
Cykling: Fluvius: 48 eller 64 km, Magnifique: 21 eller 35 km
Fluvius: Efter morgenmaden cykler I fra havnen ad en smuk cykelrute langs den maleriske tidevandsflod Schelde. Det er uden tvivl et af de naturmæssige højdepunkter på turen. Skibet lægger til i Dendermonde for natten.
Magnifique: Cykelturen kommer forbi den smukke Wouwse plantage der omringer Bergen op Zoom. Om eftermiddagen møder I skibet igen som sejler jer til Antwerpen. Besøg f.eks. det berømte ølbryggeri, De Koninck eller museet, Aan de Stroom. Aftensmaden er på egen hånd i dag, så hvorfor ikke prøve kræfter med én af byens mange gode restauranter.

Dag 5. Dendermonde - Gent/Antwerp - Temsa - St. Amands
Cykling: Fluvius: 52 km, Magnifique: 34 eller 49 km
Fluvius: Herlig cykling mellem Dendermonde og Gent. Hele tiden følger du den store flod Schelde, som løber igennem typisk flamske landskaber på gode cykelstier, hvor mange veje løber tæt op ad snorlige kanaler. Gent er en livlig universitetsby med en rig fortid. En vigtig handelsby i middelalderen med intim og hyggelig atmosfære. Om eftermiddagen har du mulighed for at udforske byen lidt mere eller at shoppe i det livlige centrum. Byen blev grundlagt i romertiden, hvor floderne Leie og Schelde løber sammen. Den bekvemme beliggenhed har i årenes løb medført stor velstand, der kulminerede i slutningen af 1300-tallet og begyndelsen af det 14. århundrede. 
Magnifique: Efter morgenmaden løber cykelturen langs en billedskøn etape ved Scheldefloden, på vej til St. Amands. Nyd landskabet, for det er uden tvivl et af de smukkeste der er at opleve på denne tur. Skibet lægger til i St. Amands for natten.

Dag 6. Gent - Brügge/St. Amands - Dendermonde - Gent
Cykling: Fluvius: 45 km, Magnifique: 52 km
Fluvius: Dagens cykeletape er i et herligt område imellem to helt vidunderlige byer, nemlig Gent og Brügge. Du følger Gent –Ostende kanalen en del af vejen igennem flade områder i Vestflandern. Når du kommer til Brügge, er der mulighed for at bruge lidt ekstra tid på sightseeing i denne perle af en flamsk by. Smalle kanaler med gamle, restaurerede bygningsværker helt ned til vandet, som summer af små udflugtsbåde på kanalrundfart. Blomstersmykkede husfacader, smalle gader med toppede brosten og små hyggelige caféer, hvor du kan nyde hele denne pallette af farvestrålende indtryk.
Magnifique: Dagens etape går videre langs Schelde på vej mod Gent. En livlig by med middelalderstemning og masser af historie, kultur og oplevelser i vente. 

Dag 7. Rundtur ved Brügge/Gent - Brügge
Cykling: Fluvius: 38 eller 51 km, Magnifique: 22 eller 45 km
Fluvius: Denne dag er der frit valg, om man vil cykle eller blot gå rundt i Brügge. Båden bliver liggende, og der er masser at se i Brügge. Der tilbydes også en flot cykelrundtur til Nordsøen i meget skønne omgivelser. Turen går via byen Damme til Flanderns smukkeste landsby, Lissewege, med skønne husfacader på begge sider af kanalen, og ren glansbillede idyl. Målet er badebyen Blankenberge, hvor der er rig mulighed for et cafébesøg og en dukkert fra den lange sandstrand. Når du kan løsrive dig, går turen tilbage til dit flydende hotel til en herlig afskedsmiddag. 
Magnifique: I dag cykler du fra Gent gennemsk the smukke vestlige flamske landskab, der også kaldes "nordens Venedig". Dagens rute ender i Brügge, hvor du kan bruge tid på at sightseeing og få byens kulturelle oplevelse helt ind under huden.

Dag 8. Afrejse fra Brügge
Check-ud og hjemrejse efter morgenmaden.

På dagsetaper med flere kilometer-angivelser er det muligt at vælge en kort eller en lang cykeltur. Kilometerangivelserne er vejledende. 


Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse. Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I tilfælde af f.eks. lav- eller højvande eller ugunstige vejrforhold forbeholder kaptajnen sig ret til at ændre rute, fortøjningssteder og tidsplan. Opdateret dagsprogram vil altid oplyses ombord. Sommetider kan det være nødvendigt at foretage nogle udflugter i bus, hvis hav eller flod ikke er sejlbar.

Indkvartering

down v arrow

MS Fluvius
Cykelkrydstogtet MS Fluvius fungerer som dit flydende hjem under din vidunderlige sørejse. Krydstogtet er indrettet med 18 kahytter og har en række faciliteter såsom en restaurant, bar, lounge m.m. MS Fluvius tilbyder dig en gloriøs pause fra den travle hverdag.

Amsterdam til Brügge: 14/04, 28/04, 12/05, 26/05, 09/06, 23/06, 07/07, 21/07, 04/08, 18/08 - 2024
Brügge til Amsterdam: 21/04, 05/05, 19/05, 02/06, 16/06, 30/06, 14/07, 28/07, 11/08, 22/09 - 2024

Amsterdam til Brügge: 13/04, 27/04, 11/05, 25/05, 08/06, 22/06, 06/07, 20/07, 03/08, 17/08, 31/08, 14/09 - 2025
Brügge til Amsterdam: 20/04, 04/05, 18/05, 01/06, 15/06, 29/06, 13/07, 27/07, 10/08, 24/08, 07/09, 21/09 - 2025

Magnifique IV
Velkommen ombord på Magnifique IV , som fungerer som din base under din pragtfulde rejse til søs. Krydstogtet er indkvarteret med 18 kahytter og har en række faciliteter såsom en restaurant, bar, spabad m.m. Under din rejse kan du nyde de smukke, skiftende landskaber fra skibets soldæk.

Amsterdam til Brügge: 25/04, 09/05, 23/05, 06/06, 20/06, 04/07, 18/07, 01/08, 15/08, 29/08, 12/09, 26/09 - 2024
Brügge til Amsterdam: 02/05, 16/05, 30/05, 13/06, 27/06, 11/07, 25/07, 08/08, 22/08, 05/09, 19/09, 03/10 - 2024

Amsterdam til Brügge: 08/05, 22/05, 05/06, 19/06, 03/07, 17/07, 31/07, 14/08, 28/08, 11/09, 25/09, 09/10 - 2025
Brügge til Amsterdam: 01/05, 15/05, 29/05, 10/07, 24/07, 07/08, 21/08, 04/09, 02/10, 16/10 - 2025

Sværhedsgrad 1

down v arrow

Hele cykelruten er på ca. 210-319 km. med dagetaper fra 20-57 km, og mulighed for at afkorte nogle af dagenes etaper. Det er en let rute, da der i Flandern kun er få bakkede områder som i Danmark. Etaperne i Holland er helt uden bakker.
Kvaliteten af cykelvejen er ret god. De fleste steder er vejene asfalteret, og der er kun få lette bakker. Alle med almindelig god kondition kan gennemføre turen. 
Turen her er en guidet tur, hvor den engelsk- og tysktalende cykelguide følger med ud på ruten hver dag. Du bestemmer dog selv, om du vil cykle på egen hånd eller følges med gruppen og cykelguiden, som også gerne giver tips og gode råd. Ombord får du udleveret rutebeskrivelse og detaljerede cykelkort. 

Cykler og cykeludstyr

down v arrow

Du kan leje unisex cykler med 7 gear og håndbremser. Der følger en cykeltaske med.
Der kan også lejes elcykel.

På Magnifique er cykelhjelm inkl. i cykellejen og på MS Fluvius kan der lejes hjelm.

Hvordan kommer jeg frem?

down v arrow

Fly:
Start i Brügge
Det letteste er at flyve til Bruxelles. Der er gode togforbindelser fra Bruxelles lufthavn til Brügge. Turen tager ca. 1½ time og der er togskift i Bruxelles Gare du Noord.
Man kan med fordel flyve hjem fra Amsterdam.

Start i Amsterdam
Det letteste er at flyve til Amsterdam.
Du kan med fordel flyve hjem fra Bruxelles. Der går tog fra Brügge til Bruxelles lufthavn. Turen tager ca. 1½ time og der er togskift i Bruxelles Gare du Nord.

Tog:
En god transportform vil også være en togrejse fra Danmark til Brügge eller Amsterdam. Se mere hos DSB Udland og Deutsche Bahn.

Kør selv:
Vælger du at køre, skal du også selv sørge for p-plads i startbyen. Parkeringsmuligheder formidles i afrejseinformationen, som tilsendes inden afrejse.

Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Vejr og klima

down v arrow

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
             

Uge 25: Startdato 16.06.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 26: Startdato 20.06.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 26: Startdato 23.06.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 27: Startdato 27.06.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 27: Startdato 30.06.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 28: Startdato 04.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 28: Startdato 07.07.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 29: Startdato 11.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 29: Startdato 14.07.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 30: Startdato 18.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 30: Startdato 21.07.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 31: Startdato 25.07.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 31: Startdato 28.07.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 32: Startdato 01.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 32: Startdato 04.08.2024 varighed 7 nætter

Udsolgt

Uge 33: Startdato 08.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 33: Startdato 11.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 8.698,- DKK

Uge 34: Startdato 15.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 34: Startdato 18.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 9.098,- DKK

Uge 35: Startdato 22.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 36: Startdato 29.08.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 37: Startdato 05.09.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 38: Startdato 12.09.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 39: Startdato 19.09.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 39: Startdato 22.09.2024 varighed 7 nætter

Fra 8.698,- DKK

Uge 40: Startdato 26.09.2024 varighed 7 nætter

Fra 12.798,- DKK

Uge 41: Startdato 03.10.2024 varighed 7 nætter

Fra 11.698,- DKK

Uge 16: Startdato 13.04.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.198,- DKK

Uge 17: Startdato 20.04.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 18: Startdato 27.04.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 19: Startdato 01.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 19: Startdato 04.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 20: Startdato 08.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 20: Startdato 11.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 21: Startdato 15.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 21: Startdato 18.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 22: Startdato 22.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 22: Startdato 25.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 23: Startdato 29.05.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 23: Startdato 01.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 24: Startdato 05.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 24: Startdato 08.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 25: Startdato 15.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 26: Startdato 19.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 26: Startdato 22.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 27: Startdato 26.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 27: Startdato 29.06.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 28: Startdato 03.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 28: Startdato 06.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 29: Startdato 10.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 29: Startdato 13.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 30: Startdato 17.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 30: Startdato 20.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 31: Startdato 24.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 31: Startdato 27.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 32: Startdato 31.07.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 32: Startdato 03.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 33: Startdato 07.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 33: Startdato 10.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 34: Startdato 14.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 34: Startdato 17.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 35: Startdato 21.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 35: Startdato 24.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 36: Startdato 28.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 36: Startdato 31.08.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 37: Startdato 04.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 37: Startdato 07.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 38: Startdato 11.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 38: Startdato 14.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 39: Startdato 21.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 40: Startdato 25.09.2025 varighed 7 nætter

Fra 13.898,- DKK

Uge 41: Startdato 02.10.2025 varighed 7 nætter

Fra 12.398,- DKK

Uge 42: Startdato 09.10.2025 varighed 7 nætter

Fra 11.598,- DKK

Uge 43: Startdato 16.10.2025 varighed 7 nætter

Fra 11.598,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

OBS:
Alle kahytter er på forespørgsel. Vi anbefaler derfor at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Prisen inkluderer:

 • 7x overnatning
 • Helpension - morgenmad, madpakke eller let frokost ombord, 3-retters aftenmenu (NB: ingen aftensmad på dag 4)
 • Daglig kahytrengøring med skift af sengetøj ved behov
 • Velkomstdrink
 • Eftermiddagskaffe/-te
 • Dagligt informationsmøde med gennemgang af næste dags rute
 • Tysk-og engelsktalende cykelguide
 • Rutebeskrivelse og detaljeret kortmateriale, 1 sæt pr. kahyt
 • Afrejseinformation på dansk
 • Havne- og slusegebyrer
Prisen inkluderer ikke:
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Transport til og fra Danmark

Tillæg: (se priser under "bestil":

 • Cykelleje
 • Elcykel (begrænset antal)
 • Cykelforsikring
 • Fuldt guidet tur (MS Fluvius)

Særlige betalingsvilkår:
Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser.

Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 90 dage før afrejse. Er der mindre end 90 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Boat & bike tours, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Boat bike tours. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden