Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Oplevelser præcis som du ønsker dem

Cykelkrydstogt

Bo på et flydende hotel og tilbring dagene på cykel i smukke landskaber.

Specielle og impulsive oplevelser er ofte med til at gøre en ferie ekstra god. På et cykelkrydstogt har du alle muligheder, for at krydre din ferie med oplevelser, som netop du finder spændende – shopping i storbyen, et besøg hos vinbonden, de daglige cykelture med frisk luft og herlige landskaber uden biltrafik, eller bare slappe af på bådens soldæk – det er helt op til dig, hvordan din ferie skal se ud!

Næsten alle flodkrydstogterne er nem cykling i omåder langs med floden og kun få bakker. Dette gælder turene i Holland, Tyskland, Italien og Østrig.
Lidt flere bakker finder man i Tjekkiet ved Prag, og på de 3 ture i Frankrig. Men også strækninger, der kan klares af enhver.
Kroatien er det eneste land, hvor cyklingen kræver mere kondition og hvor der er nogle højdemeter, der skal forceres.

Generelt kan vi altid finde frem til lige akkurat den tur, der passer til dine ønsker og behov.

Områder og landskaber er på hver tur forskellig, men generelt gælder det, at alle kan klare cykelruterne. Du bestemmer selv dit tempo og dine pauser ude på cykelstierne. Du kan også vælge at blive om bord og blot nyde sejlads, frisk luft og udsigten fra båden. Derfor er turene super gode for venner, grupper og måske flere generationer sammen, som har forskellig indgang til aktivitet i ferien. Man vil altid være sammen om de fælles oplevelser på det flydende hotel, og hver dag er der sejlads til nyt sted og ny kajplads med nye spændende oplevelser i vente.

Flodbådene fungerer som dit flydende hotel, dog ikke i samme størrelsesorden som de store oceangående krydstogtskibe, men de er alle hyggelige og servicen helt i top. De fælles opholdssaloner, restaurant og soldækket er ofte samlingspunkt efter dagens cykeltur, hvor hyggeligt samvær og snak er første prioritet efter dagens forskellige oplevelser. Du indkvarteres i en kahyt hele ugen, fuldstændigt som ved et almindeligt hotelophold.

MEN VÆR OBS PÅ BEGRÆNSET ANTAL PLADSER PÅ ALLE BÅDE.

Turene er meget forskellige. Alene bådenes størrelse gør, at turene er forskellige. Der er små flodbåde med plads til max. 20 gæster ombord og de store både, hvor der er plads til 150 gæster. Såfremt du kun foretrækker danske medrejsende, så er der på enkelte ture grupperejser for Ruby–gæster, hvor der her er lagt ekstra vægt på det hyggelige sociale fællesskab. Og disse ture har ofte også inkluderet transport t/r fra Danmark. Og da der på alle ture er inkluderet pension med skønne, hyggelige måltider om bord på båden, så skal man blot nyde sin ferie med alle de nye oplevelser og nye steder hver dag.

På nogle ture er der en cykelguide med ud på ruten, og på andre ture cykler du helt individuelt. VALGET ER DIT.

Læs mere

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 21-29 of 29

Page
per page
Set Descending Direction
 • Cykelkrydstogt Passau - Wien - Passau

  Grupperejse for medlemmer af Ældre Sagen. Nem cykling langs den naturskønne strækning af Donau mellem Passau og Wien. Bilfri cykelstier, Inkl. fly.
  Kun én afrejse med dansk rejseleder: 1. juli 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt - fra Frankfurt til Bamberg - med dansk rejseleder

  NYHED. Med MS MERLIJN og Ældre Sagen på Mainfloden med de mange bugtende landskabsscenerier. Skønne byer, grønne vinmarker som afløses af humlemarker ved Øl-området ved Bamberg. Kun én afrejse: 19. august 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Gruppetur med fælleskab - med dansk rejseleder

  Midt i vinhøsten skøn Gruppetur med flyrejse, sejlads på Moselfloden, let cykling, dejlig hotelbåd og 2 vinsmagninger. Afslapning på soldækket og socialt samvær på MS Patria.
  Kun én afrejse: 14. oktober 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Cykelkrydstogt fra Paris til Epernay eller omvendt

  NYHED. Inspirerende og spændende cykelkrydstogt fra byernes by Paris langs floden Marne gennem vindistriktet Champagne eller i modsat retning. Med cykelguide.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt fra Mainz til Köln med MS Lale Andersen

  NYHED. På cykelstierne langs Rhinen i skønne landskabsscenerier med grønne vinmarker, vinbyen Rüdesheim, Koblenz, Bonn og Øl-byen Köln (Kölsch-bier).

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt med MS Lale Andersen

  MS Andante har 8 afgange på denne Rhinen strækning, Mainz-Basel og Basel-Mainz, igennem 3 lande, Tyskland, Frankrig og Schweiz igennem Alsace. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Rhinen igennem 3 lande, Schweiz, Frankrig og Tyskland med dansk rejseleder

  Dette års vintur med Ældre Sagen sejler på  Rhinen strækningen, fra Basel til Mainz, og krydser grænserne i 3 lande, Schweiz, Frankrig og Tyskland. Med skønne Alsace i fokus. Kun en afrejse 2. september 2017

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt / grupperejse med fly og dansk rejseleder

  EKSTRA GRUPPETUR med dansk rejseleder.
  Fly fra København tur/retur, transfers og cykelleje er inkluderet. 
  På cykelstierne i skønne landskaber med grønne vinmarker, vinbyen Rüdesheim, Koblenz, Bonn og ølbyen Köln. 
  Kun én afrejse: 9. september 2017 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykelkrydstogt i Kroatien

  NYHED Vi tilbyder nu også en økonomiklassebåd på rejse i international gruppe med engelsktalende cykelguide.
  Afgange fra april til oktober (undtagen juli-august). GARANTERET AFGANG. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv