VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

Vandreferie

Aktive vandreferier i Europa

Vandreferier for alle, hvad enten man ønsker at rejse på egen hånd eller som en del af en gruppe med rejseleder. Vi har anbefalinger til udstyr samt en rangering af sværhedsgraden af vores rejser så du kan finde den helt rigtige vandreferie.

Her ses et overblik over vores vandreferier på egen hånd samt gruppevandreferier, med dansk rejseleder 

Sværhedsgraden vil ofte være en kombination af turens længde, terrænets beskaffenhed samt stigninger og fald. En lang vandretur i et meget let terræn kan derfor godt have en lavere sværhedsgrad end en kort tur med mange stigninger og fald.
Lange opstigninger kræver en god kondition, hvorimod lange nedstigninger især er belastende for knæene.


Vandretid

Den angivne tid er den effektive vandretid, hertil skal lægges pauser og transport.
Når der på nogle ture er angivet en kort vandretid, betyder det derfor ikke, at man kun er ude i naturen i kort tid. Alle vandredage varer som regel fra morgen til sidst på eftermiddagen.


Højdeniveau

De opgivne højdemeter er turens start- og slutpunkt samt dagens højeste punkt. Der vil derfor ofte forekomme flere stigninger og fald i løbet af dagen.

Pionerture

Den første gang vi har gæster med på en vandretur, kalder vi den for en pionertur. Da turen ikke tidligere er gået med gæster, vil der være større usikkerhed om både sværhedsgrader og om vandretiden.

Læs om sværhedsgrader, udstyr og vores forskellige vandretyper.

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-20 of 64

Side
per side
 • Norge - Gruppevandretur med dansk vandreleder

  Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette fjeldsider. Her findes nogle af Norges bedste vandreture, deriblandt turen til Prædikestolen. 

  1 afrejse
  2 nætter
  Fra 3.298,- DKK
  Bus
 • Portugal/Spanien - Vandreferie på egen hånd
  Individuel afrejsedag
  14 nætter
  Fra 6.798,- DKK
  Kør selv
 • Gruppevandreferie til Bjørnenes rige, en oase i Kroatien

  Ruby Rejser har et helt eksklusivt samarbejde med Nationalpark RISNJAK i Kroatien. Turen byder på en uge i flora og fauna, som ikke findes magen til i Europa. Vi skal vandre i bjørnenes rige med store muligheder for at opleve brunbjørne i sit rette element.  Vores danske turleder har selv besøgt området flere gange og vil sammen med lokale guider byde velkommen til en unik oplevelse.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Cykel-/vandrekrydstogt Passau - Bratislava - Wien - Passau

  Theodor Körner sejler på den smukkeste del af Donau fra Passau til Bratislava og Wien. Dejlige natur- og kulturoplevelser du sent vil glemme. 
  Vandrekrydstogt. I stedet for at leje en cykel er det muligt at tilkøbe en vandrepakke med guidede vandreture på 3 afgange i 2019. 

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 5.998,- DKK
  Kør selv
 • Gruppevandreferie i Italien med dansk vandreleder

  I 2019 har du igen mulighed for at opleve det bedste af Dolomitterne i Norditalien på dennne enestående gruppevandretur.

  Turen ledes af forfatter Preben Hansen, der har skrevet flere af Politikens rejsebøger bl.a. "Turen går til Venedig og Norditalien". Preben Hansen har sammensat et uge-program med hans favorit-vandreture i Dolomitterne med udgangspunkt fra den skønne by Chiusa.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Kroatien

  I efterårferien 2018 glæder vi os til at byde jer velkommen til en helt ny og uafprøvet pioner-gruppevandretur i Kroatien. Udgangspunktet for vandreugen er den lille by Trilj ved Cetina-floden. Vi har i samarbejde med vores lokalkendte guider sammensat et spændende program som bringer jer vidt omkring i en fantastisk natur.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Italien - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Det er med stor fornøjelse, at vi i foråret 2019 kan præsentere en tur til Italiens grønne hjerte, Umbrien. Vores danske turleder bor i lokalområdet og byder velkommen til autentisk natur, kultur og madglæde. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 9.798,- DKK
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder til Korsika

  Få 500 kr i rabat ved bestilling inden d. 31.12.2018.

  Skøn vandreuge på Korsika ved Balagnekystens smukke natur. Oplev en herlig blanding af historiske byer, skøn natur og lange indbydende sandstrande. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 9.198,- DKK
  Fly fra København
 • Portugal/Spanien - Vandreferie på egen hånd

  Den portugisiske camino fra Porto til den legendariske by Santiago de Compostela. 14 dage med fokus på vandring for både krop og sjæl.

  Individuel afrejsedag
  13 nætter
  Fra 6.398,- DKK
  Kør selv
 • Spanien - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

  PIONERTUR

  Vandreferie på Mallorca er populært som aldrig før. Vi har derfor arbejdet ihærdigt på at udvikle en ny spændende vandreuge på denne skønne ø. Med udgangspunkt fra Port de Pollenca på det nordlige af øen, tilbyder vi en unik pionertur som du kan være med til at afprøve i oktober 2018.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København